Produk Kita

Solusi Kaca Presisi, Solusi Pengecoran Mineral

ZHHIMG Ultra-Precision Manufacturing & Machining Solutions profesional ing nawakake solusi industri kanggo industri ultra presisi.
Produk Kita

  • ZhongHui Intelligent Manufacturing (Jinan) Group Co., Ltd.

Babagan kita

Zhonghui Intelligent Manufacturing (Jinan) Group Co., Ltd. diwiwiti ing taun 1999. ZHHIMG fokus ing promosi industri sing luwih cerdas. Severices lan solusi kita kalebu solusi manufaktur ultra presisi kanggo industri ultra presisi, sing akeh digunakake ing Aerospace, Semiconductor, CMM, CNC, mesin Laser presisi…

ZHHIMG dumunung ing jantung Provinsi Shandong, China, sing cedhak karo Pelabuhan TsingTao. Gudang produksi lan panyimpenan kita ana ing wilayah industri Kali Kuning lan nyakup sekitar 160 hektar. Kita uga duwe papan lan kapasitas sing cukup kanggo gampang ngolah pesenan volume gedhe lan workpiece siji kanthi volume nganti 50 ton.

ZHHIMG mbantu sampeyan sukses kanthi luwih gampang.

 

KENAPA
AS

A pilihan sing ndadekake prabédan!

Rasa identifikasi sing kuat karo proyek klien tegese kita terus-terusan ngupayakake solusi, sanajan kanggo masalah sing durung dingerteni. Kanggo tujuan iki, kita nggunakake pendekatan progresif kanggo teknologi lan teknik pemasaran.

certificate
  • PARTNERS1
  • PARTNERS3
  • PARTNERS5
  • PARTNERS6