Solusi Metal Presisi

  • Optic Vibration Insulated Table

    Tabel Insulated Getaran Optik

    Eksperimen ilmiah ing komunitas ilmiah saiki mbutuhake petungan lan pangukuran sing luwih akurat. Mulane, piranti sing bisa relatif diisolasi saka lingkungan njaba lan interferensi penting banget kanggo pangukuran asil eksperimen. Bisa ndandani macem-macem komponen optik lan peralatan pencitraan mikroskop, lan liya-liyane. Platform eksperimen optik uga wis dadi produk sing kudu diduweni ing eksperimen riset ilmiah.

  • Precision Cast Iron Surface Plate

    Precision Cast Iron lumahing Plate

    Plat permukaan wesi T slotted minangka alat ukur industri sing digunakake kanggo ngamanake workpiece. Buruh bangku digunakake kanggo debugging, nginstal, lan njaga peralatan kasebut. 

  • Precision Casting

    Precision Casting

    Casting presisi cocok kanggo ngasilake casting kanthi bentuk kompleks lan akurasi dimensi sing dhuwur. Casting presisi wis Rampung lumahing banget lan akurasi dimensi. Lan bisa cocok kanggo pesenan request jumlahe kurang. Kajaba iku, ing loro desain lan materi pilihan casting, Precision castings duwe kamardikan ageng. Iki ngidini akeh jinis baja utawa baja campuran kanggo investasi. Dadi ing pasar casting, casting Precision minangka casting kualitas paling dhuwur.

  • Precision Metal Machining

    Precision Metal Machining

    Mesin sing paling umum digunakake saka pabrik, mesin bubut nganti macem-macem mesin pemotong. Salah sawijining karakteristik mesin sing beda-beda sajrone mesin logam modern yaiku gerakan lan operasi dikontrol dening komputer sing nggunakake CNC (kontrol numerik komputer), cara sing penting banget kanggo entuk asil sing tepat.

  • Precision Gauge Block

    Precision Gauge Blok

    Blok gauge (uga dikenal minangka blok gauge, Johansson gauge, slip gauges, utawa Jo block) minangka sistem kanggo ngasilake dawa presisi. Blok gauge individu minangka blok logam utawa keramik sing wis digiling kanthi presisi lan dilebokake kanthi ketebalan tartamtu. Pamblokiran gauge teka ing set pamblokiran karo sawetara dawa standar. Nalika digunakake, pamblokiran ditumpuk kanggo nggawe dawa (utawa dhuwur sing dikarepake).