Kontak

Handshake - Hand holding on black background

ZHONGHUI INTELLIGENT MANUFACTURING (JINAN) GROUP CO., LTD

Kanggo sapa wae sing mikir babagan perusahaan lan barang dagangan, hubungi kita kanthi ngirim email utawa hubungi kita kanthi cepet. 

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

KANTOR

Mbangun 1, Jiazhou, Distrik Tianqiao, Jinan, Shandong, CHN 

PABRIK

Zona Industri Huanghe, Distrik Huaiyin, Jinan, Shandong, CHN

E-MAIL

TELPON/WHATSAPP/SKYPE/WECHAT/TELEGRAM

0086 19969991659