Proses Manufaktur

Proses Produksi Granit Presisi

Precision Granite Manufacturing Process

ZhongHui Intelligent Manufacturing

Bahan pilihan:Pilih granit alam apik. Kanggo mriksa warna (garis putih lan bintik-bintik), apa ana retak utawa ora lan priksa Laporan Analisis Properti Fisik.

Bahan Cutting: Cut granit menyang ukuran padha karo produk final (sethithik luwih saka 5mm).

Penggilingan kasar: mecah flatness lan ukuran ukuran menyang ukuran sethitik luwih saka ukuran final 1mm.

Penggilingan halus: grinding flatness ing 0,01mm.

Grinding Manual: nggawe akurasi (flatness, jejeg, paralelisme) tekan syarat ing gambar.

 

Slotting & Drilling: Nggawe slot lan bolongan pengeboran kanggo sisipan & nglereni bobot.

Inspeksi ukuran: Mriksa & Ngukur dawa, jembaré lan kekandelan lan ing ukuran dimensi.

Inspeksi presisi: Priksa flatness, paralelisme, jejeg

Sisipan Lem & Inspeksi: Lem Utas Sisipan lan mriksa jarak lan torsi.

Rel perakitan, sekrup...& Inspeksi: perakitan lan kalibrasi lan pengawasan.

Paket & Pangiriman: perakitan ing situs.