Plat lumahing optik

  • Optic Vibration Insulated Table

    Tabel Insulated Getaran Optik

    Eksperimen ilmiah ing komunitas ilmiah saiki mbutuhake petungan lan pangukuran sing luwih akurat. Mulane, piranti sing bisa relatif diisolasi saka lingkungan njaba lan interferensi penting banget kanggo pangukuran asil eksperimen. Bisa ndandani macem-macem komponen optik lan peralatan pencitraan mikroskop, lan liya-liyane. Platform eksperimen optik uga wis dadi produk sing kudu diduweni ing eksperimen riset ilmiah.