FAQ - Keramik

Pitakonan sing Sering Ditakoni kanggo Keramik Presisi

Perlu bantuan? Priksa manawa sampeyan ngunjungi forum dhukungan kanggo mangsuli pitakon sampeyan!

1. Napa milih ukuran keramik tliti? (Apa keuntungan saka alat ukur keramik presisi?))

Ana akeh alat ukur presisi sing digawe saka granit, logam lan keramik. Aku bakal menehi conto CERAMIC MASTER SQUARES.

Kuadrat Master Keramik pancen perlu kanggo ngukur tegak, kuadrat lan straightness sumbu X, Y, lan Z alat mesin. Kothak master keramik iki digawe saka bahan keramik aluminium oksida, pilihan sing entheng kanggo granit utawa baja.

Kothak keramik umume digunakake kanggo mriksa alignment mesin, level lan kothak mesin. Pabrik leveling lan squaring munggah mesin iku kritis kanggo loro tetep bagean ing toleransi lan tetep Rampung apik ing bagean sampeyan. Kothak keramik luwih gampang ditangani banjur kothak mesin granit ing mesin. Ora perlu crane kanggo mindhah.

Pengukuran Keramik (penggaris keramik) Fitur:

 

  • Urip Kalibrasi Lengkap

Diprodhuksi saka bahan keramik canggih kanthi kekerasan sing luar biasa, kothak master keramik iki luwih angel tinimbang granit utawa baja. Saiki sampeyan bakal duwe kurang nyandhang saka bola-bali ngusapake instrument ing lan mateni lumahing mesin.

  • Apik Kekiatan

Keramik majeng babar blas non-keropos lan inert, supaya ora ana panyerepan Kelembapan utawa karat sing bakal nimbulaké kahanan kang ora tetep dimensi. Variasi dimensi instrumen keramik majeng minimal, nggawe kothak keramik iki penting banget kanggo manufaktur jubin kanthi kelembapan lan / utawa suhu dhuwur.

  • Akurasi

Pangukuran kanthi konsisten akurat karo bahan keramik canggih amarga ekspansi termal kanggo keramik sithik banget dibandhingake karo baja utawa granit.

  • Gampang Nangani lan Ngangkat

Setengah bobot saka baja lan siji-katelu saka granit, siji wong bisa kanthi gampang ngangkat lan nangani paling instruments pangukuran Keramik. entheng lan gampang diangkut.

Pengukuran Keramik Presisi iki digawe miturut pesenan, mula ngidini 10-12 minggu kanggo pangiriman.
Wektu timbal bisa beda-beda gumantung saka jadwal produksi.

2. Kenapa CMM dhuwur-dhuwur nggunakake keramik industri minangka balok spindle lan sumbu Z​

Napa CMM dhuwur nggunakake keramik industri minangka balok spindle lan sumbu Z
☛Stabilitas suhu: "Koefisien Ekspansi Termal" Koefisien ekspansi termal saka granit lan keramik industri mung kira-kira 1/4 saka bahan paduan aluminium lan 1/2 saka baja.
☛Kompatibilitas termal: Saiki, peralatan saka aluminium alloy (beam lan poros utama), workbench biasane digawe saka granit;
☛Anti-tuwa stabilitas: Sawise materi aluminium alloy kawangun, ana kaku internal gedhe ing komponen,
☛ Parameter "Rigidity/mass ratio": keramik industri 4 kali saka bahan paduan aluminium. Yaiku: nalika rigiditas padha, keramik industri mung butuh 1/4 bobot;
☛Resistensi korosi: bahan non-logam ora teyeng, lan bahan njero lan njaba padha (ora dilapisi), sing gampang dijaga.
Temenan, dibandhingake karo keramik industri, kinerja dinamis apik saka peralatan bahan alloy aluminium dijupuk dening "ngorbanake" rigidity.
Saliyane alasan ing ndhuwur, cara mbentuk kayata ekstrusi aloi aluminium luwih murah tinimbang bahan non-logam babagan akurasi mbentuk.

 

Siap miwiti? Hubungi kita dina iki kanggo penawaran gratis!