Plat lumahing Granit

  • Precision Granite Surface Plate

    Precision Granite lumahing Plate

    piring lumahing granit ireng diprodhuksi ing akurasi dhuwur miturut standar ing ngisor iki, karo kecanduan gelar tliti luwih supaya gawe marem kabeh kabutuhan pangguna tartamtu, loro ing workshop utawa ing kamar metrological.

  • Granite Vibration Insulated Platform

    Platform Terisolasi Getaran Granit

    Tabel ZHHIMG minangka papan kerja sing diisolasi getaran, kasedhiya karo ndhuwur meja watu sing atos utawa ndhuwur meja optik. Getaran sing ngganggu saka lingkungan diisolasi saka meja kanthi insulator musim semi udhara membran sing efektif banget nalika unsur leveling pneumatik mekanik njaga permukaan meja sing tingkat. (± 1/100 mm utawa ± 1/10 mm). Kajaba iku, unit pangopènan kanggo kahanan udara sing dikompres.