Proses Pemesinan Kaca

Langkah 1:
Priksa gambar

Langkah 2:
Pilih Material Metal

Langkah 3:
Sijine materi ing suhu konstan lan bengkel bebas bledug sajrone 24 jam kanggo perawatan suhu konstan

Langkah 4:
Materi mesin liwat Machining Center

Langkah 5:
Inspeksi & Kalibrasi

Langkah 6:
Penggilingan manual

Langkah 7:
Inspeksi

Langkah 8:
Packing & Pangiriman