Komponen Mekanik Granit

  • Granite Machine Base

    Pangkalan Mesin Granit

    Base Machine Granite minangka amben mesin kanggo menehi permukaan presisi dhuwur. Liyane lan liyane Ultra mesin tliti milih komponen granit kanggo ngganti amben mesin logam.

  • Precision Granite Mechanical Components

    Komponen Mekanik Granit Presisi

    Mesin presisi liyane digawe dening granit alam amarga sifat fisik sing luwih apik. Granit bisa njaga presisi dhuwur sanajan ing suhu kamar. Nanging amben mesin Metal preicison bakal kena pengaruh dening temperatured banget temenan.