Bahan - Mineral Casting

Material komposit Mineral (mineral casting) iku jinis anyar saka materi gabungan kawangun dening resin epoxy dipunéwahi lan bahan liyane minangka binders, granit lan partikel Mineral liyane minangka aggregates, lan dikiataken dening serat penguat lan nanopartikel. Produk kasebut asring diarani mineral. casting. Bahan komposit mineral wis dadi sulih kanggo logam tradisional lan watu alam amarga panyerepan kejut banget, akurasi dimensi dhuwur lan integritas wangun, konduktivitas termal kurang lan panyerepan Kelembapan, resistance karat banget lan sifat anti-magnetik. materi becik kanggo amben mesin tliti.
Kita nggunakake metode pemodelan medium-ukuran bahan komposit sing dikuatake partikel kanthi kapadhetan dhuwur, adhedhasar prinsip rekayasa genetika material lan petungan high-throughput, nggawe hubungan antarane kinerja komponen-struktur-kinerja-partikel materi, lan ngoptimalake materi. struktur mikro. Bahan komposit mineral sing dikembangake kanthi kekuatan dhuwur, modulus dhuwur, konduktivitas termal sing sithik lan ekspansi termal sing sithik. Ing basis iki, struktur amben mesin karo sifat damping dhuwur lan cara mbentuk tliti saka amben mesin tliti gedhe-ukuran padha luwih nemokke.

 

1. Sifat Mekanik

Mechanical Properties

2. Stabilitas termal, ngganti gaya suhu

Ing lingkungan sing padha, sawise 96 jam pangukuran, mbandhingake kurva suhu saka rong bahan, stabilitas casting mineral (komposit granit) luwih apik tinimbang casting abu-abu.

Mechanical Properties1
Mechanical Properties2

3. Perlindungan Lingkungan

Mechanical Properties3

4. Area Aplikasi:

Produk proyek bisa digunakake kanggo nggawe alat mesin CNC kanthi dhuwur, mesin pangukuran koordinat, rig pengeboran PCB, peralatan ngembangake, mesin balancing, mesin CT, peralatan analisis getih lan komponen fuselage liyane. Dibandhingake karo bahan logam tradisional (kayata baja tuang lan wesi tuang), nduweni kaluwihan sing jelas babagan damping getaran, akurasi mesin lan kacepetan.