Sisipan

  • Standard Thread Inserts

    Sisipan Utas Standar

    Sisipan Utas dipasang ing granit presisi (granit alam), keramik presisi, Casting Mineral lan UHPC. Sisipan Utas disetel maneh 0-1 mm ing ngisor permukaan (miturut syarat pelanggan). Kita bisa nggawe sisipan thread flush karo lumahing (0.01-0.025mm).

  • Custom Inserts

    Sisipan Custom

    Kita bisa nggawe macem-macem sisipan khusus miturut gambar pelanggan.