Produk & Solusi

  • Semi-enclosed Granite Air Bearing

    Bantalan Udara Granit Semi-tertutup

    Bantalan Udara Granit Semi-tertutup kanggo Tahap Bantalan Udara lan tataran posisi.

    tataran Positioning punika tliti dhuwur, basa granit, presisi udhara posisi tataran kanggo aplikasi posisi dhuwur mburi.

  • Granite Machine Base

    Pangkalan Mesin Granit

    Base Machine Granite minangka amben mesin kanggo menehi permukaan presisi dhuwur. Liyane lan liyane Ultra mesin tliti milih komponen granit kanggo ngganti amben mesin logam.

  • Granite Surface Plate with Welded Metal Cabinet Support

    Plat lumahing Granite karo Dhukungan Kabinet Metal Welded

    Gunakake kanggo Granite lumahing Plate, alat mesin, etc centering utawa support.

    Prodhuk iki unggul ing tahan beban.

  • Non-removable support

    Dhukungan sing ora bisa dicopot

    Plat lumahing ngadeg kanggo piring lumahing: Granite lumahing Plate lan Cast Iron Precision.

    Digawe nggunakake bahan pipa Square kanthi penekanan ing stabilitas lan gampang digunakake.

    Iki dirancang supaya Plate lumahing akurasi dhuwur bakal maintained kanggo dangu.

  • Precision Cast Iron Surface Plate

    Precision Cast Iron lumahing Plate

    Plat permukaan wesi T slotted minangka alat ukur industri sing digunakake kanggo ngamanake workpiece. Buruh bangku digunakake kanggo debugging, nginstal, lan njaga peralatan kasebut. 

  • Optic Vibration Insulated Table

    Tabel Insulated Getaran Optik

    Eksperimen ilmiah ing komunitas ilmiah saiki mbutuhake petungan lan pangukuran sing luwih akurat. Mulane, piranti sing bisa relatif diisolasi saka lingkungan njaba lan interferensi penting banget kanggo pangukuran asil eksperimen. Bisa ndandani macem-macem komponen optik lan peralatan pencitraan mikroskop, lan liya-liyane. Platform eksperimen optik uga wis dadi produk sing kudu diduweni ing eksperimen riset ilmiah.

  • Detachable support

    Dhukungan sing bisa dicopot

    Ngadeg - Cocog karo Plat Permukaan Granit (1000mm nganti 2000mm)

  • Tailor- Made Horizontal Balancing Machine

    Mesin Balancing Horisontal Digawe Tailor

    Kita bisa nggawe mesin balancing miturut syarat pelanggan. Sugeng rawuh kanggo nyritakake syarat sampeyan kanggo penawaran.

  • Universal joint dynamic balancing machine

    Mesin keseimbangan dinamis gabungan universal

    ZHHIMG nyedhiyakake macem-macem standar mesin keseimbangan dinamis gabungan universal sing bisa ngimbangi rotor kanthi bobot saka 50 kg nganti maksimal 30.000 kg kanthi diameter 2800 mm. Minangka pabrikan profesional, Jinan Keding uga nggawe mesin balancing dinamis horisontal khusus, sing bisa cocog kanggo kabeh jinis rotor.

  • Surface Plate Stand with fall prevention mechanism

    Plate lumahing Ngadeg kanthi mekanisme pencegahan tiba

    Dhukungan logam iki minangka dhukungan khusus kanggo piring inspeksi granit pelanggan.

  • Jack Set for Granite Surface Plate

    Jack Set kanggo Granite lumahing Plate

    Kanggo produk luwih saka 2000x1000mm ukuran, suggest nggunakake Jack (5pcs kanggo siji pesawat).

  • Tailor-Made UHPC (RPC)

    Tailor-Made UHPC (RPC)

    Aplikasi sing beda-beda saka uhpc materi teknologi dhuwur sing inovatif durung bisa diramal. kita wis ngembangake lan nggawe solusi sing wis kabukten ing industri kanggo macem-macem industri kanthi kemitraan karo klien.