Pengisian Mineral

  • Mineral Filling Machine Bed

    Mesin Pangisi Mineral Bed

    Struktur baja, las, cangkang logam, lan cor diisi karo pengecoran mineral sing diikat resin epoksi sing nyuda getaran

    Iki nggawe struktur komposit kanthi stabilitas jangka panjang sing uga menehi tingkat kaku statis lan dinamis sing apik.

    Uga kasedhiya karo bahan pengisi sing nyerep radiasi