Blog

  • Granite Gantry delivery

    Pangiriman Gantry Granit

    Granit Gantry pangiriman Material: Jinan Black granite
    Waca liyane
  • Large Granite Machine Assembly Delivery

    Pangiriman Majelis Mesin Granit Gedhe

    Pangiriman Majelis Mesin Granit Gedhe
    Waca liyane
  • The Most Common Used Material Of CMM

    Bahan CMM sing paling umum digunakake

    Bahan CMM sing Paling Umum Digunakake Kanthi pangembangan teknologi mesin ukur koordinat (CMM), CMM saya akeh digunakake.Amarga struktur lan materi saka CMM duwe pengaruh gedhe ing akurasi, dadi liyane lan liyane Highly dibutuhake.Ing ngisor iki sawetara sing umum ...
    Waca liyane
  • How is granite rock formed?

    Carane watu granit kawangun?

    Kepiye carane watu granit kawangun? Iki dumadi saka kristalisasi magma sing alon ing ngisor permukaan bumi.Granit kasusun utamane saka kuarsa lan feldspar kanthi jumlah mika, amphibole, lan mineral liyane.Komposisi mineral iki biasane menehi granit abang, jambon, g ...
    Waca liyane
  • What is the composition of granites?

    Apa komposisi saka granit?

    Apa komposisi saka granit?Granit minangka watu intrusif sing paling umum ing kerak kontinental bumi, sing dikenal minangka watu hias jambon, putih, abu-abu, lan ireng.Iku coarse- kanggo medium-grained.Telung mineral utama yaiku feldspar, kuarsa, lan mika, sing kedadeyan minangka ...
    Waca liyane
  • Whether to choose Granite, Ceramic or Mineral Casting as a machine base or mechanical components?

    Apa milih Granite, Keramik utawa Mineral Casting minangka basis mesin utawa komponen mechanical?

    Apa milih Granite, Keramik utawa Mineral Casting minangka basis mesin utawa komponen mechanical?Yen sampeyan pengin basis mesin kanthi tliti dhuwur tekan μm kelas, aku menehi saran sampeyan kanggo basa mesin granit.Bahan granit nduweni sifat fisik sing apik banget.Keramik ora bisa nggawe basis mesin ukuran gedhe ...
    Waca liyane
  • What are the features of Mineral Castings (epoxy granite)?

    Apa fitur saka Mineral Castings (epoxy granite)?

    · Bahan mentahan: karo unik Jinan Black Granite (uga disebut 'JinanQing' granit) partikel minangka ongko, kang misuwur donya kanggo kekuatan dhuwur, rigidity dhuwur lan resistance nyandhang dhuwur;· Formula: kanthi resin epoksi lan aditif sing dikuatake unik, komponen sing beda nggunakake macem-macem fo ...
    Waca liyane
  • Ultra High Precision Ceramic Material: silicon carbide, alumina, zirconia, silicon nitride

    Bahan Keramik Presisi Tinggi Ultra: silikon karbida, alumina, zirkonia, silikon nitrida

    Ing pasar, kita luwih kenal karo bahan keramik khusus: silikon karbida, alumina, zirconia, silikon nitrida.Panjaluk pasar sing komprehensif, analisa kauntungan saka sawetara jinis bahan kasebut.Silicon carbide nduweni kaluwihan saka rega relatif murah, resistance erosi apik, h ...
    Waca liyane
  • Why Choose Granite for CMM Machine (coordinate measuring machine)?

    Napa Pilih Granit kanggo Mesin CMM (mesin ukur koordinat)?

    Panggunaan granit ing metrologi koordinat 3D wis mbuktekake dhewe nganti pirang-pirang taun.Ora ana bahan liyane sing cocog karo sifat alami lan uga granit kanggo syarat metrologi.Keperluan sistem pangukuran babagan stabilitas suhu lan ...
    Waca liyane
  • Precision Granite kanggo mesin pangukuran koordinat

    CMM MACHINE minangka mesin pangukuran koordinat, singkatan CMM, nuduhake ing sawetara ruang sing bisa diukur telung dimensi, miturut data titik sing bali dening sistem probe, liwat sistem piranti lunak koordinat telu kanggo ngetung macem-macem wujud geometris, Instrumen kanthi pangukuran . ..
    Waca liyane
  • Choosing aluminium, granite or ceramic for CMM Machine?

    Milih aluminium, granit utawa keramik kanggo Mesin CMM?

    Bahan konstruksi termal stabil.Priksa manawa anggota utama konstruksi mesin kalebu bahan sing kurang rentan marang variasi suhu.Coba jembatan (sumbu X mesin), penyangga jembatan, rel panuntun (sumbu Y mesin), bantalan lan ...
    Waca liyane
  • Benefits & Limitations of Coordinate Measuring Machine

    Keuntungan & Watesan Mesin Ukur Koordinat

    Mesin CMM kudu dadi bagian integral saka proses produksi.Iki amarga kaluwihan gedhe sing ngluwihi watesan.Nanging, kita bakal ngrembug loro ing bagean iki.Keuntungan Nggunakake Mesin Pengukur Koordinat Ing ngisor iki ana macem-macem alasan kanggo nggunakake mesin CMM ing yo...
    Waca liyane