Mineral Casting

  • Mineral Filling Machine Bed

    Mesin Pangisi Mineral Bed

    Struktur baja, las, cangkang logam, lan cor diisi karo pengecoran mineral sing diikat resin epoksi sing nyuda getaran

    Iki nggawe struktur komposit kanthi stabilitas jangka panjang sing uga menehi tingkat kaku statis lan dinamis sing apik.

    Uga kasedhiya karo bahan pengisi sing nyerep radiasi 

  • Mineral Casting Machine Bed

    Mineral Casting Machine Bed

    Kita wis sukses diwakili ing macem-macem industri sajrone pirang-pirang taun kanthi komponen sing dikembangake ing omah sing digawe saka casting mineral. Dibandhingake karo bahan liyane, casting mineral ing teknik mesin nawakake sawetara kaluwihan sing luar biasa.

  • HIGH-PERFORMANCE & TAILOR-MADE MINERAL CASTING

    Dhuwur-kinerja & Tailor-digawe MINERAL CASTING

    Casting mineral ZHHIMG® kanggo kasur mesin kinerja dhuwur lan komponen amben mesin uga teknologi cetakan pionir kanggo presisi sing ora ana tandhingane.