Mineral Casting Komponen

  • Mineral Casting Machine Bed

    Mineral Casting Machine Bed

    Kita wis sukses diwakili ing macem-macem industri sajrone pirang-pirang taun kanthi komponen sing dikembangake ing omah sing digawe saka casting mineral. Dibandhingake karo bahan liyane, casting mineral ing teknik mesin nawakake sawetara kaluwihan sing luar biasa.

  • HIGH-PERFORMANCE & TAILOR-MADE MINERAL CASTING

    Dhuwur-kinerja & Tailor-digawe MINERAL CASTING

    Casting mineral ZHHIMG® kanggo kasur mesin kinerja dhuwur lan komponen amben mesin uga teknologi cetakan pionir kanggo presisi sing ora ana tandhingane.