Paralel Granit

  • Precision Granite Parallels

    Precision Granite Paralel

    Kita bisa nggawe paralel granit presisi kanthi macem-macem ukuran. 2 Face (rampung ing pinggir sempit) lan 4 Face (rampung ing kabeh sisih) versi kasedhiya minangka Grade 0 utawa Grade 00 /Grade B, A utawa AA. Paralel granit migunani banget kanggo nindakake persiyapan mesin utawa sing padha ing ngendi potongan tes kudu didhukung ing rong permukaan sing rata lan sejajar, ateges nggawe bidang sing rata.