Granit Blok V Kab

  • Precision Granite V Blocks

    Precision Granite V pamblokiran

    Granit V-Block digunakake akeh ing lokakarya, kamar alat & kamar standar kanggo macem-macem aplikasi ing perkakas lan tujuan inspeksi kayata menehi tandha pusat akurat, mriksa concentricity, paralelisme, etc. Granit V Blok, didol minangka pasangan sing cocog, terus lan ndhukung bêsik silinder sak pengawasan utawa manufaktur. Padha duwe nominal 90-degree "V", pusaté karo lan podo karo ngisor lan loro-lorone lan kothak kanggo ends. Padha kasedhiya ing akeh ukuran lan digawe saka granit ireng Jinan kita.