FAQ - Kaca Presisi

FAQ

Pitakonan sing kerep ditakoni

1. Apa kaluwihan sampeyan ing kaca mesin?

Kaluwihan Mesin CNC:
KEMUNGKINAN
Kanthi pangolahan kaca CNC, kita bisa ngasilake meh kabeh wujud sing bisa dibayangake. Kita bisa nggunakake file CAD utawa cithak biru kanggo generate toolpaths mesin.

KUALITAS
Mesin CNC kita digunakake kanthi siji bab, ngasilake produk kaca sing berkualitas. Dheweke terus-terusan nahan toleransi sing ketat babagan jutaan bagean lan nampa pangopènan rutin kanggo mesthekake yen kinerja ora bakal mudhun.

PENGIRIMAN
Mesin kita dirancang kanggo nyuda wektu set-up lan owah-owahan sing dibutuhake kanggo ngolah macem-macem bagean. Kita uga ngembangake peralatan kanggo ngolah pirang-pirang bagean bebarengan lan sawetara mesin mlaku saben jam. Iki tegese sampeyan bisa ngandelake ZHHIMG kanggo nggawe wektu pangiriman kanthi konsisten lan malah nyepetake proses.

2. Kepiye carane nemtokake jinis pinggiran sing paling apik kanggo produk kaca?

Tim Kaca ZHongHui Intelligent Manufacturing Group (ZHHIMG) kasusun saka sawetara insinyur fabrikasi kaca in-house sing berpengalaman sing tansah gelem nulung pelanggan milih proses edging kaca sing tepat kanggo produke. Unsur penting saka proses iki yaiku mbantu para pelanggan supaya ora ana biaya sing ora perlu.

Peralatan kita bisa mbentuk pinggiran kaca menyang profil apa wae. Profil standar kalebu:
■ Cut - A pinggiran cetha digawe nalika kaca wis ngetung lan vented.
■ Safety Seam - A safety seamed pinggiran punika chamfer cilik sing luwih aman kanggo nangani lan kurang kamungkinan kanggo chip.
■ Pensil – Pensil, uga dikenal minangka "C-shape", minangka profil radius.
■ Stepped - Langkah bisa digiling menyang permukaan ndhuwur nggawe lambe kanggo kawin kaca menyang omah sampeyan.
■ Sudut sing dijuluki - Sudut saka panel kaca rada rata kanggo nyuda ketajaman lan ciloko.
■ Lemah Datar - Pinggir dilebur rata lan pojok pinggir landhep.
■ Flat karo Arris - Edges sing lemah warata lan bevels cahya ditambahake kanggo saben sudhut pinggiran.
■ Beveled - pinggiran tambahan bisa dilebokake ing kaca menehi bagean pasuryan tambahan. Sudut lan ukuran bevel cocog karo spesifikasi sampeyan.
■ Profil Gabungan - Sawetara proyek mbutuhake kombinasi edgeworks (Nalika pabrikan kaca pisanan ngethok potongan kaca saka lembaran kaca sing rata, potongan sing diasilake mesthi duwe pinggiran sing kasar, landhep lan ora aman. Cat-i Glass grinds lan polishing pinggiran iki bêsik mentahan kanggo nggawe wong luwih aman kanggo nangani, nyuda chipping, nambah integritas struktural lan nambah katon.); hubungi anggota tim kaca ZHHIMG kanggo pitulungan.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?