Komponen Granit

  • Semi-enclosed Granite Air Bearing

    Bantalan Udara Granit Semi-tertutup

    Bantalan Udara Granit Semi-tertutup kanggo Tahap Bantalan Udara lan tataran posisi.

    tataran Positioning punika tliti dhuwur, basa granit, presisi udhara posisi tataran kanggo aplikasi posisi dhuwur mburi.

  • Granite Machine Base

    Pangkalan Mesin Granit

    Base Machine Granite minangka amben mesin kanggo menehi permukaan presisi dhuwur. Liyane lan liyane Ultra mesin tliti milih komponen granit kanggo ngganti amben mesin logam.

  • Precision Granite Mechanical Components

    Komponen Mekanik Granit Presisi

    Mesin presisi liyane digawe dening granit alam amarga sifat fisik sing luwih apik. Granit bisa njaga presisi dhuwur sanajan ing suhu kamar. Nanging amben mesin Metal preicison bakal kena pengaruh dening temperatured banget temenan.

  • Granite Air Bearing Full encirclement

    Granit Air Bearing Full encirclement

    Bantalan Udara Granit lengkap

    The granit prewangan online wis kaluwihan saka dhuwur tliti, stabilitas, abrasion-bukti lan karat-bukti saka piring lumahing granit.

  • CNC Granite Assembly

    Majelis Granit CNC

    ZHHIMG® nyedhiyakake dhasar granit khusus miturut kabutuhan khusus lan gambar Pelanggan: pangkalan granit kanggo alat mesin, mesin ukur, mikroelektronik, EDM, pengeboran papan sirkuit cetak, pangkalan kanggo bangku uji, struktur mekanik kanggo pusat riset, lsp ...