Kasus - Precision Granite

Sistem Gantry Granit kanthi presisi Ultra High

Majelis Granite digawe dening Jinan Black Granite

Precision Granite case1

Sistem Gantry Granit kanthi presisi Ultra High. Dasar digawe dening Zhangqiu Granite kanthi ukuran 4500mm x 4000mm x 450mm. Gantry (jembatan granit + pilar granit) digawe dening Jinan Black Granite.

Precision Granite case2

Déwan granit iki digawe kanggo stasiun Probe. 6000mm x 4600mm. Akurasi: 0,009 mm

We offer solusi siji-mandeg kanggo pelanggan. Pelanggan bisa ngirit wektu lan biaya luwih akeh lan banjur fokus ing R&D.