Komponen logam

  • Precision Casting

    Precision Casting

    Casting presisi cocok kanggo ngasilake casting kanthi bentuk kompleks lan akurasi dimensi sing dhuwur. Casting presisi wis Rampung lumahing banget lan akurasi dimensi. Lan bisa cocok kanggo pesenan request jumlahe kurang. Kajaba iku, ing loro desain lan materi pilihan casting, Precision castings duwe kamardikan ageng. Iki ngidini akeh jinis baja utawa baja campuran kanggo investasi. Dadi ing pasar casting, casting Precision minangka casting kualitas paling dhuwur.

  • Precision Metal Machining

    Precision Metal Machining

    Mesin sing paling umum digunakake saka pabrik, mesin bubut nganti macem-macem mesin pemotong. Salah sawijining karakteristik mesin sing beda-beda sajrone mesin logam modern yaiku gerakan lan operasi dikontrol dening komputer sing nggunakake CNC (kontrol numerik komputer), cara sing penting banget kanggo entuk asil sing tepat.