Precision Metal Machining

Katrangan singkat:

Mesin sing paling umum digunakake saka pabrik, mesin bubut nganti macem-macem mesin pemotong. Salah sawijining karakteristik mesin sing beda-beda sajrone mesin logam modern yaiku gerakan lan operasi dikontrol dening komputer sing nggunakake CNC (kontrol numerik komputer), cara sing penting banget kanggo entuk asil sing tepat.


Detail Produk

Tag produk

Mesin sing paling umum digunakake saka pabrik, mesin bubut nganti macem-macem mesin pemotong. Salah sawijining karakteristik mesin sing beda-beda sajrone mesin logam modern yaiku gerakan lan operasi dikontrol dening komputer sing nggunakake CNC (kontrol numerik komputer), cara sing penting banget kanggo entuk asil sing tepat.

Aplikasi

1112
2221

Mesin sing paling umum digunakake saka pabrik, mesin bubut nganti macem-macem mesin pemotong. Salah sawijining karakteristik mesin sing beda-beda sajrone mesin logam modern yaiku gerakan lan operasi dikontrol dening komputer sing nggunakake CNC (kontrol numerik komputer), cara sing penting banget kanggo entuk asil sing tepat.

JENIS OPERASI MESIN LOGAM
Sing paling umum ditindakake lan salah sawijining operasi mesin sing paling penting yaiku:
● Nguripake - Operasi iki dileksanakake ing materi sing muter nalika alat mbusak materi saka iku. Tujuan utama operasi ngowahi yaiku nampa bentuk silinder saka materi sing diproses.

● Pengeboran - Iku operasi sajrone alat puteran digunakake kanggo nggawe bolongan bunder ing permukaan materi. Puteran sing digunakake (biasane bor) nduweni rong ujung pemotong sing nduweni fungsi utama kanggo nggawe bolongan bunder.

● Milling - Ana rong jinis panggilingan: peripheral lan pasuryan panggilingan. Sanajan dileksanakake kanthi cara lan alat sing beda-beda, tujuan utama saka rong bentuk operasi panggilingan nduweni tujuan utama - kanggo nggawe permukaan sing polos lan lurus.

Ringkesan

Model

Rincian

Model

Rincian

Ukuran

adat

Aplikasi

CNC, Laser, CMM...

kahanan

Anyar

Layanan sawise-sales

Dhukungan online, Dhukungan Onsite

asale

Kutha Jinan

Bahan

Stainless steel, tembaga, aluminium, wesi, wesi cor. . .

warna

Warna Asli Metal

Merk

ZHHIMG

Precision

0,001 mm

Bobot

≈7g/cm3

Standar

DIN/GB/JIS...

Garansi

1 taun

Packing

Ekspor Plywood CASE

Sawise Service Warranty

Dhukungan teknis video, Dhukungan online, Suku cadang, ...

pambayaran

T/T, L/C...

Sertifikat

Laporan Inspeksi/ Sertifikat Mutu

tembung kunci

Dasar Mesin Keramik; Komponen Mekanik Keramik; Parts Mesin Keramik; Keramik Presisi

Sertifikasi

CE, GS, ISO, SGS, TUV...

Pangiriman

EXW; FOB; CIF; CFR; DDU; CPT...

Format gambar

CAD; STEP; PDF...

Fitur Utama

KENAPA METAL MACHINING PENTING

● Cocog kanggo ngolah macem-macem bahan;

● Mbisakake nggawe macem-macem wangun geometris kayata bolongan babak akurat, Utas meneng, pinggiran lurus, uga lumahing;

● Nyedhiyakake akurasi dimensi lan bidang lan permukaan lurus sing apik banget;

● mesin Metal mbisakake tliti dhuwur sak nggawe wangun final dikarepake, ukuran, ukuran lan lumahing Rampung.

● Prosedur iki menehi asil karo specifications geometris kang ora bisa digawe dening pangolahan liyane.

● Jinis mesin iki bisa digunakake ing akeh pangolahan Manufaktur sak operasi kayata casting, bar drawing lan forging.

Kontrol kualitas

1
c1a72f29a97ded7506a41f186afa5879
6
8

Kontrol kualitas

1. Dokumen bebarengan karo produk: Laporan inspeksi + Laporan Kalibrasi (alat ukur) + Sertifikat Kualitas + Invoice + Daftar Packing + Kontrak + Bill of Lading (utawa AWB).

2. Special Export Plywood Case: Ekspor fumigasi-free kothak kayu.

3. Pangiriman:

kapal

Pelabuhan Qingdao

Pelabuhan Shenzhen

Pelabuhan TianJin

pelabuhan Shanghai

...

Sepur

Stasiun Xian

Stasiun Zhengzhou

Qingdao

...

 

hawa

Bandara Qingdao

Bandara Beijing

Bandara Shanghai

Guangzhou

...

Ekspres

DHL

TNT

Fedex

UPS

...

Delivery

Layanan

1. Kita bakal menehi dhukungan teknis kanggo perakitan, imbuhan, njaga.

2. Nawakake video manufaktur & inspeksi saka milih materi kanggo pangiriman, lan pelanggan bisa ngontrol lan ngerti saben rinci kapan wae ing ngendi wae.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk