FAQ - Precision Metal

FAQ

Pitakonan sing kerep ditakoni

1. Apa mesin tliti?

Precision Machining minangka proses kanggo mbusak materi saka workpiece sajrone ngrampungake toleransi sing cedhak. Mesin presisi duwe macem-macem jinis, kalebu penggilingan, ngowahi lan mesin discharge listrik. Mesin presisi saiki dikontrol kanthi nggunakake Computer Numerical Controls (CNC).

Meh kabeh produk logam nggunakake mesin presisi, uga akeh bahan liyane kayata plastik lan kayu. Mesin kasebut dilakokno dening mesin khusus lan terlatih. Supaya alat nglereni bisa nindakake tugase, kudu dipindhah menyang arah sing ditemtokake kanggo nggawe potongan sing bener. Gerakan utama iki diarani "kacepetan nglereni." Workpiece uga bisa dipindhah, dikenal minangka gerakan secondary "feed." Bebarengan, gerakan kasebut lan ketajaman alat pemotong ngidini mesin presisi bisa digunakake.

Mesin presisi kualitas mbutuhake kemampuan kanggo ngetutake cithak biru khusus sing digawe dening program CAD (desain dibantu komputer) utawa CAM (manufaktur dibantu komputer) kaya AutoCAD lan TurboCAD. Piranti lunak bisa mbantu ngasilake kompleks, diagram 3 dimensi utawa garis sing dibutuhake kanggo nggawe alat, mesin utawa obyek. Cetakan biru iki kudu dipatuhi kanthi rinci kanggo mesthekake yen produk tetep integritas. Nalika paling perusahaan mesin tliti bisa karo sawetara wangun CAD / program CAM, padha isih kerep dianggo karo sketsa tangan-digambar ing fase awal desain.

Mesin presisi digunakake ing sawetara bahan kalebu baja, tembaga, grafit, kaca lan plastik kanggo sawetara jeneng. Gumantung saka ukuran proyek lan bahan sing bakal digunakake, macem-macem alat mesin presisi bakal digunakake. Sembarang kombinasi mesin bubut, mesin panggilingan, mesin pengeboran, gergaji lan gilingan, lan uga robotika kacepetan dhuwur bisa digunakake. Industri aeroangkasa bisa nggunakake mesin kecepatan dhuwur, dene industri nggawe alat kayu bisa nggunakake proses etsa lan penggilingan foto-kimia. Ing churning metu saka roto, utawa jumlah tartamtu saka item tartamtu, bisa nomer ing ewu, utawa mung sawetara. Mesin presisi asring mbutuhake pemrograman piranti CNC sing tegese dikontrol sacara numerik komputer. Piranti CNC ngidini kanggo dimensi pas kanggo tindakake saindhenging roto saka produk.

2. Apa panggilingan?

Penggilingan minangka proses mesin nggunakake pemotong rotary kanggo mbusak materi saka workpiece kanthi maju (utawa dipakani) cutter menyang workpiece ing arah tartamtu. Pemotong uga bisa dicekel ing sudut sing relatif marang sumbu alat kasebut. Penggilingan nyakup macem-macem operasi lan mesin sing beda-beda, kanthi skala saka bagean individu cilik nganti operasi panggilingan geng tugas abot. Iki minangka salah sawijining proses sing paling umum digunakake kanggo ngolah bagean khusus kanggo toleransi sing tepat.

Penggilingan bisa ditindakake kanthi macem-macem alat mesin. Kelas asli piranti mesin kanggo panggilingan yaiku mesin panggilingan (asring diarani gilingan). Sawise tekane kontrol numerik komputer (CNC), mesin panggilingan ngrembaka dadi pusat mesin: mesin panggilingan ditambah dening pangowahan alat otomatis, majalah alat utawa carousels, kemampuan CNC, sistem coolant, lan enclosures. Pusat penggilingan umume diklasifikasikake minangka pusat mesin vertikal (VMC) utawa pusat mesin horisontal (HMC).

Integrasi panggilingan menyang lingkungan ngowahi, lan kosok balene, diwiwiti karo perkakas urip kanggo lathes lan nggunakake occasional pabrik kanggo operasi ngowahi. Iki ndadékaké kanggo kelas anyar saka mesin perkakas, multitasking machines (MTMs), kang waé-dibangun kanggo nggampangake panggilingan lan ngowahi ing amplop karya padha.

3. Apa presisi mesin CNC?

Kanggo insinyur desain, tim R&D, lan manufaktur sing gumantung ing sumber bagean, mesin CNC presisi ngidini nggawe bagean sing kompleks tanpa proses tambahan. Nyatane, mesin CNC presisi asring ndadekake bagean rampung digawe ing mesin siji.
Proses mesin mbusak materi lan nggunakake sawetara saka sudhut alat nglereni kanggo nggawe final, lan asring Highly Komplek, desain bagean. Tingkat presisi ditingkatake kanthi nggunakake kontrol numerik komputer (CNC), sing digunakake kanggo ngotomatisasi kontrol alat mesin.

Peran "CNC" ing mesin presisi
Nggunakake instruksi pemrograman kode, mesin CNC presisi ngidini benda kerja dipotong lan dibentuk miturut spesifikasi tanpa intervensi manual dening operator mesin.
Njupuk model desain dibantu komputer (CAD) sing disedhiyakake dening pelanggan, teknisi ahli nggunakake piranti lunak manufaktur sing dibantu komputer (CAM) kanggo nggawe instruksi kanggo mesin bagian kasebut. Adhedhasar model CAD, piranti lunak nemtokake path alat apa sing dibutuhake lan ngasilake kode pemrograman sing ngandhani mesin:
■ Apa RPMs bener lan tarif feed
■ Nalika lan ngendi kanggo mindhah alat lan / utawa workpiece
■ Carane jero kanggo Cut
■ Nalika nglamar coolant
■ Faktor liyane sing ana gandhengane karo kacepetan, tingkat feed, lan koordinasi
Pengontrol CNC banjur nggunakake kode pemrograman kanggo ngontrol, ngotomatisasi, lan ngawasi obahe mesin kasebut.
Saiki, CNC minangka fitur sing dibangun ing macem-macem peralatan, saka mesin bubut, pabrik, lan router nganti kabel EDM (mesin discharge listrik), laser, lan mesin pemotong plasma. Saliyane ngotomatisasi proses mesin lan nambah presisi, CNC ngilangi tugas manual lan mbebasake mesin kanggo ngawasi pirang-pirang mesin sing mlaku bebarengan.
Kajaba iku, yen path alat wis dirancang lan mesin wis diprogram, bisa mbukak bagean kaping pirang-pirang. Iki nyedhiyakake tingkat presisi lan pengulangan sing dhuwur, sing ndadekake proses kasebut efektif banget lan bisa diukur.

Bahan sing digawe mesin
Sawetara logam sing umume digawe mesin kalebu aluminium, kuningan, perunggu, tembaga, baja, titanium, lan seng. Kajaba iku, kayu, umpluk, fiberglass, lan plastik kayata polypropylene uga bisa mesin.
Nyatane, mung babagan materi apa wae sing bisa digunakake kanthi mesin CNC presisi - mesthi, gumantung saka aplikasi lan syarate.

Sawetara kaluwihan saka mesin CNC tliti
Kanggo akeh bagean cilik lan komponen sing digunakake ing macem-macem produk sing diprodhuksi, mesin CNC presisi asring dadi cara fabrikasi sing dipilih.
Kaya sing bener ing meh kabeh cara nglereni lan mesin, bahan sing beda-beda tumindak kanthi beda, lan ukuran lan wujud komponen uga duwe pengaruh gedhe ing proses kasebut. Nanging, umume proses mesin CNC presisi menehi kaluwihan tinimbang cara mesin liyane.
Iki amarga mesin CNC bisa ngirim:
■ A jurusan dhuwure kerumitan bagean
■ Toleransi sing ketat, biasane saka ± 0,0002" (± 0,00508 mm) nganti ± 0,0005" (± 0,0127 mm)
■ Rampung lumahing banget Gamelan, kalebu Rampung adat
■ Repeatability, sanajan ing volume dhuwur
Nalika mesin trampil bisa nggunakake mesin bubut manual kanggo nggawe bagean kualitas ing jumlah 10 utawa 100, apa mengkono yen sampeyan mbutuhake 1.000 bagean? 10.000 bagean? 100.000 utawa yuta bagean?
Kanthi mesin CNC presisi, sampeyan bisa entuk skalabilitas lan kacepetan sing dibutuhake kanggo produksi volume dhuwur iki. Kajaba iku, ing repeatability dhuwur saka mesin CNC tliti menehi bagean sing kabeh padha saka wiwitan rampung, ora ketompo carane akeh bagean sing diprodhuksi.

4. Carane iku rampung: apa pangolahan lan peralatan sing umum digunakake ing mesin tliti?

Ana sawetara cara khusus mesin CNC, kalebu kabel EDM (mesin discharge listrik), mesin aditif, lan percetakan laser 3D. Contone, kabel EDM nggunakake bahan konduktif - biasane logam - lan discharge listrik kanggo erode workpiece menyang wangun ruwet.
Nanging, ing kene kita bakal fokus ing proses panggilingan lan ngowahi - rong cara subtractive sing kasedhiya lan asring digunakake kanggo mesin CNC presisi.

Penggilingan vs
Penggilingan minangka proses mesin sing nggunakake alat pemotong silinder sing puteran kanggo mbusak materi lan nggawe wujud. peralatan panggilingan, dikenal minangka pabrik utawa pusat mesin, accomplishes Semesta saka geometri bagean Komplek ing sawetara saka logam machined obyek paling gedhe.
Karakteristik penggilingan sing penting yaiku benda kerja tetep stasioner nalika alat pemotong muter. Ing tembung liyane, ing pabrik, alat nglereni puteran gerakane watara workpiece, kang tetep tetep ing panggonan ing amben.
Nguripake yaiku proses nglereni utawa mbentuk benda kerja ing peralatan sing diarani mesin bubut. Biasane, mesin bubut muter workpiece ing sumbu vertikal utawa horisontal nalika alat nglereni tetep (kang bisa utawa ora Spinning) gerakane bebarengan sumbu programmed.
Alat kasebut ora bisa ngubengi bagean kasebut. Materi muter, ngidini alat kanggo nindakake operasi diprogram. (Ana subset saka mesin bubut sing piranti muter ngubengi kabel sing diisi spool, nanging ora ana ing kene.)  
Ing ngowahi, ora kaya panggilingan, benda kerja muter. Simpenan bagean nguripake spindle lathe lan alat nglereni digawa menyang kontak karo workpiece.

Manual vs. mesin CNC
Nalika loro pabrik lan lathes kasedhiya ing model manual, mesin CNC luwih cocok kanggo tujuan manufaktur bagean cilik - nawakake kaukur lan repeatability kanggo aplikasi mbutuhake produksi volume dhuwur saka bagean toleransi nyenyet.
Saliyane nawakake mesin 2-sumbu sing prasaja ing ngendi alat kasebut pindhah ing sumbu X lan Z, peralatan CNC presisi kalebu model multi-sumbu ing ngendi workpiece uga bisa dipindhah. Iki beda karo mesin bubut ing ngendi workpiece diwatesi kanggo muter lan alat bakal pindhah kanggo nggawe geometri sing dikarepake. 
Konfigurasi multi-sumbu iki ngidini kanggo produksi geometris liyane Komplek ing operasi siji, tanpa mbutuhake karya tambahan dening operator mesin. Iki ora mung nggampangake kanggo gawé bagean Komplek, nanging uga nyuda utawa ngilangke kasempatan saka kesalahan operator.
Kajaba iku, panggunaan coolant tekanan dhuwur kanthi mesin CNC presisi mesthekake yen Kripik ora bisa ditindakake, sanajan nggunakake mesin kanthi spindle orientasi vertikal.

pabrik CNC
Mesin panggilingan beda-beda beda-beda ing ukuran, konfigurasi sumbu, tarif feed, kacepetan nglereni, arah feed panggilingan, lan karakteristik liyane.
Nanging, umume, pabrik CNC kabeh nggunakake spindle puteran kanggo ngilangi materi sing ora dikarepake. Iki digunakake kanggo ngethok logam atos kayata baja lan titanium nanging uga bisa digunakake karo bahan kayata plastik lan aluminium.
pabrik CNC dibangun kanggo repeatability lan bisa digunakake kanggo kabeh saka prototyping kanggo produksi volume dhuwur. Pabrik CNC presisi dhuwur asring digunakake kanggo karya toleransi sing ketat kayata penggilingan lan cetakan sing apik.
Nalika CNC panggilingan bisa ngirim turnaround cepet, minangka-milled pagawean nggawe bagean karo tandha alat katon. Bisa uga ngasilake bagean kanthi sudhut lan burr sing cetha, mula proses tambahan bisa uga dibutuhake yen pinggiran lan burr ora bisa ditampa kanggo fitur kasebut.
Mesthine, alat deburring sing diprogram ing urutan kasebut bakal ngilangi, sanajan biasane entuk 90% saka syarat sing wis rampung, ninggalake sawetara fitur kanggo ngrampungake tangan pungkasan.
Kanggo ngrampungake permukaan, ana alat sing bakal ngasilake ora mung finish permukaan sing bisa ditrima, nanging uga rampung kaya pangilon ing bagean saka produk kerja.

Jinis pabrik CNC
Rong jinis dhasar mesin panggilingan dikenal minangka pusat mesin vertikal lan pusat mesin horisontal, ing ngendi prabédan utama ing orientasi spindle mesin.
Pusat mesin vertikal minangka pabrik ing ngendi sumbu spindle didadekake siji ing arah sumbu Z. Mesin vertikal iki bisa dipérang dadi rong jinis:
■Bed mill, ing ngendi spindel obah sejajar karo sumbu dhewe nalika meja obah tegak karo sumbu spindle.
■ Pabrik Turret, ing endi kumparan stasioner lan meja dipindhah supaya tansah jejeg lan sejajar karo sumbu kumparan sajrone operasi pemotongan.
Ing pusat mesin horisontal, sumbu spindle pabrik didadekake siji ing arah sumbu Y. Struktur horisontal tegese pabrik iki cenderung njupuk luwih akeh papan ing lantai toko mesin; padha uga umume abot ing bobot lan luwih kuat saka mesin vertikal.
Pabrik horisontal asring digunakake nalika permukaan sing luwih apik dibutuhake; sing amarga orientasi saka kumparan tegese Kripik nglereni alamiah tiba lan gampang dibusak. (Minangka entuk manfaat tambahan, mbusak chip sing efisien mbantu nambah umur alat.)
Umumé, pusat mesin vertikal luwih umum amarga bisa dadi kuat kaya pusat mesin horisontal lan bisa nangani bagean cilik. Kajaba iku, pusat vertikal duwe tapak sing luwih cilik tinimbang pusat mesin horisontal.

Multi-axis pabrik CNC
Pusat pabrik CNC presisi kasedhiya karo sawetara sumbu. Pabrik 3 sumbu nggunakake sumbu X, Y, lan Z kanggo macem-macem karya. Kanthi gilingan 4-sumbu, mesin bisa muter ing sumbu vertikal lan horisontal lan mindhah workpiece kanggo ngidini mesin luwih terus.
A pabrik 5-sumbu wis telung sumbu tradisional lan loro sumbu rotary tambahan, mbisakake workpiece kanggo diputer nalika sirah spindle gerakane watara. Iki mbisakake limang sisih workpiece bisa machined tanpa njabut workpiece lan ngreset mesin.

mesin bubut CNC
A lathe - uga disebut pusat ngowahi - wis siji utawa luwih spindles, lan X lan Z sumbu. Mesin iki digunakake kanggo muter workpiece ing sumbu kanggo nindakake macem-macem nglereni lan mbentuk operasi, nglamar sawetara saka sudhut pribadi kanggo workpiece.
CNC lathes, kang uga disebut live action tooling lathes, becik kanggo nggawe simetris silinder utawa bunder bagean. Kaya pabrik CNC, mesin bubut CNC bisa nangani operasi sing luwih cilik kayata prototyping nanging uga bisa disetel kanggo pengulangan dhuwur, ndhukung produksi volume dhuwur.
CNC lathes uga bisa nyiyapake kanggo produksi relatif tangan-free, kang ndadekake padha digunakake digunakake ing otomotif, electronics, aerospace, robotics, lan industri piranti medical.

Carane CNC lathe dianggo
Kanthi mesin bubut CNC, bar kosong saka bahan saham dimuat menyang chuck spindle lathe. Chuck iki nahan workpiece ing panggonan nalika spindle muter. Nalika spindle tekan kacepetan sing dibutuhake, alat pemotong stasioner digawa menyang kontak karo benda kerja kanggo mbusak materi lan entuk geometri sing bener.
A lathe CNC bisa nindakake sawetara operasi, kayata ngebur, threading, boring, reaming, madhep, lan taper ngowahi. Operasi sing beda-beda mbutuhake owah-owahan alat lan bisa nambah biaya lan wektu persiyapan.
Nalika kabeh operasi mesin sing dibutuhake wis rampung, bagean kasebut dipotong saka stok kanggo diproses luwih lanjut, yen perlu. CNC lathe banjur siyap kanggo mbaleni operasi, karo sethitik utawa ora wektu persiyapan tambahan biasane dibutuhake ing antarane.
CNC lathes uga bisa nadhahi macem-macem feeders bar otomatis, kang nyuda jumlah penanganan bahan mentahan manual lan menehi kaluwihan kayata ing ngisor iki:
■ Ngurangi wektu lan gaweyan sing dibutuhake operator mesin
■ Ndhukung barstock kanggo nyuda getaran sing bisa mengaruhi presisi
■ Ngidini alat mesin kanggo operate ing kacepetan spindle paling luweh
■ Nyilikake wektu ganti
■ Ngurangi sampah materi

Jinis mesin bubut CNC
Ana sawetara macem-macem jinis lathes, nanging sing paling umum 2-sumbu CNC lathes lan China-gaya lathes otomatis.
Paling CNC China lathes nggunakake siji utawa loro spindles utama plus siji utawa loro bali (utawa secondary) spindles, karo transfer Rotary tanggung jawab kanggo mantan. Spindle utama nindakake operasi mesin utama, kanthi bantuan bushing guide. 
Kajaba iku, sawetara lathes gaya China dilengkapi karo kepala alat liya sing makaryakke minangka pabrik CNC.
Kanthi mesin bubut otomatis CNC China-gaya, bahan Simpenan dipakani liwat spindle sirah ngusapake menyang bushing guide. Iki ngidini alat kanggo Cut materi nyedhaki titik ngendi materi wis didhukung, nggawe mesin China utamané ono gunane kanggo dawa, lancip nguripake bagean lan kanggo micromachining.
Pusat ngowahi CNC multi-sumbu lan mesin bubut gaya China bisa ngrampungake macem-macem operasi mesin kanthi nggunakake mesin siji. Iki ndadekake wong-wong mau pilihan biaya-efektif kanggo geometri Komplek sing digunakake mbutuhake macem-macem mesin utawa owah-owahan alat nggunakake peralatan kayata pabrik CNC tradisional.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?