Granit Lurus Edge

  • Granite Straight Ruler with 4 precision surfaces

    Penguasa Lurus Granit kanthi 4 permukaan presisi

    Granite Straight Ruler uga disebut Granite Straight Edge, diprodhuksi dening Jinan Black Granite kanthi warna sing apik banget lan akurasi Ultra dhuwur, kanthi kecanduan tingkat presisi sing luwih dhuwur supaya bisa nyukupi kabeh kabutuhan pangguna tartamtu, ing bengkel utawa ing ruangan metrologi.