FAQ – UHPC (RPC)

FAQ

Pitakonan sing kerep ditakoni

1. Kaluwihan saka UHPC

■ Daktilitas, yaiku kemampuan kanggo ndhukung beban tarik sanajan sawise retak awal
■ Kekuwatan tekan dhuwur banget (nganti 200 MPa/29.000 psi)
■ Kekiatan banget; rasio banyu kurang kanggo bahan semen (w / cm).
■ Campuran self-consolidating lan banget bisa dibentuk
■ Lumahing kualitas dhuwur
■ Kekuwatan lentur/tarik (nganti 40 MPa/5.800 psi) liwat tulangan serat
■ Bagean sing luwih tipis; luwih dawa; bobot entheng
■ geometris produk anyar anggun
■ impermeabilitas klorida
■ Abrasion lan geni resistance
■ Ora baja reinforcing kandang bar
■ creep minimal lan shrinkage sawise nambani

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?