Pambuka perusahaan

banner8

Yen sampeyan ora bisa ngukur, sampeyan ora bisa ngerti. Yen sampeyan ora ngerti, sampeyan ora bisa ngontrol. Yen sampeyan ora bisa ngontrol, sampeyan ora bisa nambah.

Zhonghui Intelligent Manufacturing (Jinan) Group Co., Ltd. diwiwiti ing taun 1999, rasa penasaran lan semangat wis nyurung kita. ZHHIMG dumunung ing jantung Provinsi Shandong, China, sing cedhak karo Pelabuhan TsingTao. Gudang produksi lan panyimpenan kita ana ing wilayah industri Kali Kuning lan nyakup sekitar 160 hektar. Kita uga duwe papan lan kapasitas sing cukup kanggo gampang ngolah pesenan volume gedhe lan workpiece siji kanthi volume nganti 50 ton.

We are utamané bangga kemampuan kita kanggo Pabrik komponen granit selaras miturut specifications customer. Kita uga nawakake layanan kanggo kalibrasi komponen presisi (keramik, logam, granit ...).

Tim sing Mbantu Sampeyan Sukses

ZHHIMG Ultra-Precision Manufacturing & Machining Solutions profesional ing nawakake solusi industri kanggo industri ultra presisi. ZHHIMG fokus ing promosi industri sing luwih cerdas. Layanan lan solusi kalebu solusi manufaktur ultra presisi kanggo industri ultra presisi, sing akeh digunakake ing Aerospace, Semiconductor, CMM, CNC, mesin Laser presisi....

ZhongHui Industrial Solutions

ZHHIMG spesialisasi ing manufaktur komponen mekanik ultra presisi lan alat ukur kanggo industri Ultra presisi, kalebu Ultra-Precision Keramik, Ultra-presisi kaca, Ultra-presisi granit, Ultra-presisi mesin logam, UHPC lan Mining Casting Granite Composite...

Mesin Balancing Kab

Kabeh jinis mesin Balancing

Solusi Mesin & Casting Presisi Metal

Solusi Mesin & Casting Presisi Metal

Kita bisa nggawe lan mesin komponen logam adat karo ultra presisi granit.

Waca liyane

Solusi Siji-mandeg Keramik Presisi

Solusi Siji-mandeg Keramik Presisi

Komponen Mekanik Keramik lan Alat Ukur Keramik

Waca liyane

Solusi Siji-mandeg Granit Precision

Solusi Siji-mandeg Granit Precision

Komponen mekanik granit ultra presisi miturut gambar sampeyan.

Waca liyane

Kaca Precision One-stop Solutions

Kaca Precision One-stop Solutions

Komponen mesin kaca presisi

Waca liyane

Mineral Casting Solusi siji-mandeg

Mineral Casting Solusi siji-mandeg

Yen sampeyan bisa nyelehake akeh komponen mesin casting mineral, casting mineral minangka pilihan sing apik.

Waca liyane

UHPC One-stop Solutions

UHPC One-stop Solutions

Sugeng rawuh kanggo nawakake gambar kanggo kutipan.

Waca liyane

Budaya Perusahaan

2cc050c5
e1d204a7
87c2efde
2cc050c5
e1d204a7
87c2efde
2cc050c5
e1d204a7
87c2efde

 

ZHHIMG mbantu sampeyan sukses kanthi gampang.