Layanan

  • Repairing Broken Granite, Ceramic Mineral Casting and UHPC

    Ndandani Broken Granite, Keramik Mineral Casting lan UHPC

    Sawetara retak lan benjolan bisa mengaruhi umur produk. Apa didandani utawa diganti gumantung saka pemeriksaan sadurunge menehi saran profesional.

  • Design & Checking drawings

    Desain & Priksa gambar

    Kita bisa ngrancang komponen tliti miturut syarat pelanggan. Sampeyan bisa ngandhani syarat sampeyan kayata: ukuran, presisi, beban… Departemen Teknik kita bisa ngrancang gambar ing format ing ngisor iki: langkah, CAD, PDF…

  • Resurfacing

    Resurfacing

    Komponen presisi lan alat ukur bakal rusak nalika digunakake, nyebabake masalah akurasi. Iki TCTerms nyandhang cilik biasane asil terus-terusan ngusapake bagean lan / utawa alat ukur ing sadawane lumahing granit slab.

  • Assembly & Inspection & Calibration

    Majelis & Inspeksi & Kalibrasi

    Kita duwe laboratorium kalibrasi ber-AC kanthi suhu lan kelembapan konstan. Wis akreditasi miturut DIN / EN / ISO kanggo ngukur kerataan parameter.