Kasus - Keramik Industri

Inspection device ceramic components

Piranti inspeksi komponen keramik
Paling cocog kanggo komponen ing ngendi akurasi dhuwur lan kaku dhuwur penting.
Kita bisa nyedhiyakake ukuran sing nyukupi kabutuhan pelanggan. Bebas bae kanggo hubungi kita karo syarat ukuran kalebu wektu pangiriman dikarepake, etc.

Inspection device guide shaft (hollow) with size of 2000mm

Poros panuntun piranti inspeksi (hollow) kanthi ukuran 2000mm
Kita bisa nggawe macem-macem komponen keramik miturut gambar pelanggan, ora kanggo sebutno komponen keramik kayata chucks vakum Keramik, etc., kang tingkat kangelan umume ngandika dhuwur.
Mangga bebas takon apa wae saka pitakonan babagan ukuran lan wujud nganti kutipan.
Dibandhingake karo granit lan logam, keramik struktural entheng lan banget kaku lan, mulane, defleksi cilik miturut bobote dhewe.

Stage surface plate with size of 800x800mm

Plat lumahing panggung kanthi ukuran 800x800mm
Amarga "kerataan 2 μm", sing ora bisa ditindakake kanthi logam, pangukuran akurasi lan kerja sing dhuwur bisa ditindakake.
Flatness: 2μm
Kita bisa nyedhiyakake ukuran sing nyukupi kabutuhan pelanggan. Bebas bae kanggo hubungi kita karo syarat ukuran kalebu wektu pangiriman dikarepake, etc.

Vacuum chamber component with size of 1300x400mm

Komponen ruang vakum kanthi ukuran 1300x400mm
Amarga insulasi listrik lan tahan panas sing dhuwur, keramik bisa digunakake kanggo permukaan tembok kamar vakum.
Kita bisa nyedhiyakake ukuran sing nyukupi kabutuhan pelanggan. Bebas bae kanggo hubungi kita karo syarat ukuran kalebu wektu pangiriman dikarepake, etc.