Mesin Balancing Horizontal Kab

  • Universal joint dynamic balancing machine

    Mesin keseimbangan dinamis gabungan universal

    ZHHIMG nyedhiyakake macem-macem standar mesin keseimbangan dinamis gabungan universal sing bisa ngimbangi rotor kanthi bobot saka 50 kg nganti maksimal 30.000 kg kanthi diameter 2800 mm. Minangka pabrikan profesional, Jinan Keding uga nggawe mesin balancing dinamis horisontal khusus, sing bisa cocog kanggo kabeh jinis rotor.