Metrologi & Peralatan Inspeksi

  • Tailor- Made Horizontal Balancing Machine

    Mesin Balancing Horisontal Digawe Tailor

    Kita bisa nggawe mesin balancing miturut syarat pelanggan. Sugeng rawuh kanggo nyritakake syarat sampeyan kanggo penawaran.

  • Universal joint dynamic balancing machine

    Mesin keseimbangan dinamis gabungan universal

    ZHHIMG nyedhiyakake macem-macem standar mesin keseimbangan dinamis gabungan universal sing bisa ngimbangi rotor kanthi bobot saka 50 kg nganti maksimal 30.000 kg kanthi diameter 2800 mm. Minangka pabrikan profesional, Jinan Keding uga nggawe mesin balancing dinamis horisontal khusus, sing bisa cocog kanggo kabeh jinis rotor.

  • Scroll Wheel

    Roda Gulung

    Gulung Wheel kanggo mesin Balancing.

  • Universal Joint

    Sambungan Universal

    Fungsi Universal Joint kanggo nyambungake workpiece karo motor. Kita bakal menehi rekomendasi Universal Joint kanggo sampeyan miturut workpieces lan mesin imbangan.

  • Automobile Tire Double Side Vertical Balancing Machine

    Mesin Balancing Vertikal Sisi Ban Mobil

    Seri YLS minangka mesin imbangan dinamis vertikal pindho sisi, sing bisa digunakake kanggo pangukuran imbangan dinamis loro-lorone lan pangukuran imbangan statis siji-sisi. Bagian kayata bilah kipas, bilah ventilator, roda gila mobil, kopling, cakram rem, hub rem…

  • Single Side Vertical Balancing Machine YLD-300 (500,5000)

    Mesin Balancing Vertikal Sisi Tunggal YLD-300 (500.5000)

    Seri iki banget kabinèt siji sisih vertikal mesin wawas dinamis wis diprodhuksi kanggo 300-5000kg, mesin iki cocok kanggo disk puteran bagean ing sisih siji maju gerakan mriksa imbangan, flywheel abot, pulley, pump banyu impeller, motor khusus lan liyane. bagean…

  • Industrial Airbag

    Airbag Industri Kab

    Kita bisa nawakake kantong udara industri lan mbantu para pelanggan ngumpulake bagean kasebut kanthi dhukungan logam.

    We offer solusi industri terpadu. Layanan on-stop mbantu sampeyan sukses kanthi gampang.

    Sumber udara wis ngrampungake masalah geter lan gangguan ing macem-macem aplikasi.

  • Assembly & Maintain

    Majelis & Njaga

    ZHongHui Intelligent Manufacturing Group (ZHHIMG) bisa mbantu para pelanggan ngumpulake mesin imbangan, lan njaga lan nyelarasake mesin imbangan ing situs lan liwat internet.