FAQ - Precision Granite

FAQ

Pitakonan sing kerep ditakoni

1. Napa Milih Granit kanggo Basis Mesin lan Komponen Metrologi?

Granit minangka jinis watu beku sing digali kanthi kekuatan, kapadhetan, daya tahan, lan tahan korosi. Nanging granit uga serbaguna - ora mung kanggo kothak lan persegi dowo! Nyatane, Kita manteb ing ati bisa karo komponen granit direkayasa ing wangun, ngarepke, lan kurva kabeh variasi ing rutin-karo asil banget.
Liwat pangolahan seni kita, permukaan sing dipotong bisa dadi warata. Kualitas kasebut nggawe granit minangka bahan sing cocog kanggo nggawe basis mesin lan komponen metrologi ukuran khusus lan desain khusus. Granit yaiku:
■ mesin
■ sabenere warata nalika Cut lan rampung
■ tahan karat
■ awet
■ tahan suwe
Komponen granit uga gampang kanggo ngresiki. Nalika nggawe desain khusus, manawa milih granit kanggo keuntungan sing unggul.

STANDAR / APLIKASI Dhuwur WEAR
Granit sing digunakake dening ZHHIMG kanggo produk piring permukaan standar nduweni isi kuarsa sing dhuwur, sing menehi resistensi luwih gedhe kanggo nyandhang lan ngrusak. Werna Ireng Superior kita duwe tingkat panyerepan banyu sing sithik, nyuda kemungkinan pengukur presisi sampeyan karat nalika nyetel ing piring. Werna granit sing ditawakake ZHHIMG nyebabake kurang silau, sing tegese kurang ketegangan mata kanggo wong sing nggunakake piring kasebut. Kita wis milih jinis granit nalika nimbang expansion termal ing upaya kanggo njaga aspek iki minimal.

APLIKASI CUSTOM
Nalika aplikasi telpon kanggo piring karo wangun adat, sisipan Utas, slot utawa mesin liyane, sampeyan bakal pengin milih materi kaya Black Jinan Black. Bahan alami iki menehi kaku sing unggul, dampening geter sing apik, lan kemampuan mesin sing luwih apik.

2. Apa warna granit sing paling apik?

Wigati dicathet yen werna mung ora minangka indikasi kualitas fisik watu kasebut. Umumé, warna granit langsung ana hubungane karo anané utawa ora ana mineral, sing bisa uga ora ana hubungane karo kualitas sing nggawe bahan piring permukaan sing apik. Ana granit pink, abu-abu, lan ireng sing apik banget kanggo piring permukaan, uga granit ireng, abu-abu, lan jambon sing ora cocog kanggo aplikasi presisi. Karakteristik kritis granit, amarga digunakake minangka bahan piring permukaan, ora ana hubungane karo warna, lan kaya ing ngisor iki:
■ Kaku (defleksi ing beban - dituduhake dening Modulus Elastisitas)
■ Kekerasan
■ Kapadhetan
■ Wear resistance
■ Stabilitas
■ Porositas

Kita wis nguji akeh bahan granit lan mbandhingake materi kasebut. Pungkasan kita entuk asil, granit ireng Jinan minangka bahan sing paling apik sing kita kenal. granit Black Indian lan granit Afrika Kidul padha karo Jinan Black Granite, nanging sifat fisik sing kurang saka Jinan Black Granite. ZHHIMG bakal terus nggoleki materi granit liyane ing donya lan mbandhingake sifat fisike.

Kanggo pirembagan liyane babagan granit sing nengen kanggo project, hubungi kita info@zhhimg.com.

3. Apa ana standar industri kanggo akurasi piring lumahing?

Produsen beda nggunakake standar sing beda. Ana akeh standar ing donya.
DIN Standard, ASME B89.3.7-2013 utawa Federal Specification GGG-P-463c (Granite lumahing Plates) lan ing minangka basis kanggo specifications. 

Lan kita bisa nggawe piring inspeksi presisi granit miturut syarat sampeyan. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap babagan standar liyane.

4. Carane flatness piring lumahing ditetepake lan ditemtokake?

Flatness bisa dianggep minangka kabeh titik ing permukaan sing ana ing rong bidang paralel, bidang dasar lan bidang atap. Pangukuran jarak antarane pesawat yaiku rata sakabèhé permukaan. Pangukuran flatness iki umume duwe toleransi lan bisa uga kalebu sebutan kelas.

Contone, toleransi flatness kanggo telung gelar standar ditetepake ing spesifikasi federal sing ditemtokake dening rumus ing ngisor iki:
■ Kelas Laboratorium AA = (40 + kuadrat diagonal/25) x .000001" (sepihak)
■ Inspeksi Grade A = Laboratorium Grade AA x 2
■ Ruang Alat Kelas B = Kelas Laboratorium AA x 4.

Kanggo piring lumahing ukuran standar, kita njamin toleransi flatness sing ngluwihi syarat specification iki. Saliyane flatness, ASME B89.3.7-2013 & Spesifikasi Federal topik alamat GGG-P-463c kalebu: akurasi pangukuran baleni, sifat materi saka granit piring lumahing, Rampung lumahing, lokasi titik support, kaku, cara ditrima saka pengawasan, instalasi saka sisipan Utas, lsp.

ZHHIMG piring lumahing granit lan piring pengawasan granit ketemu utawa ngluwihi kabeh syarat kasebut ing specification iki. Saiki, ora ana spesifikasi sing jelas kanggo piring sudut granit, paralel, utawa kuadrat master. 

Lan sampeyan bisa nemokake rumus kanggo standar liyane ing DOWNLOAD.

5. Kepiye carane bisa nyuda nyandhang lan ngluwihi umur piring lumahing?

Kaping pisanan, penting kanggo njaga piring kasebut resik. Debu abrasif ing udhara biasane dadi sumber nyandhang lan luh ing piring, amarga cenderung nempel ing potongan kerja lan permukaan kontak gages. Kapindho, tutup piring kanggo nglindhungi saka bledug lan karusakan. Umur nyandhang bisa ditambah kanthi nutupi piring nalika ora digunakake, kanthi muter piring kanthi periodik supaya area siji ora bisa digunakake, lan ngganti bantalan kontak baja nalika ngukur karo bantalan karbida. Uga, aja nyetel panganan utawa omben-omben ing piring. Elinga yen akeh omben-omben sing ngemot asam karbonat utawa fosfat, sing bisa mbubarake mineral sing luwih alus lan ninggalake bolongan cilik ing permukaan.

6. Sepira kerepe aku kudu ngresiki piring lumahing?

Iki gumantung carane piring digunakake. Yen bisa, dianjurake kanggo ngresiki piring ing wiwitan dina (utawa shift kerja) lan maneh ing pungkasan. Yen piring dadi kotor, utamane karo cairan lengo utawa lengket, mesthine kudu diresiki langsung.

Ngresiki piring ajeg karo Cairan utawa ZHHIMG Waterless piring lumahing resik. Pilihan saka solusi reresik penting. Yen solvent molah malih digunakake (acetone, lacquer thinner, alkohol, etc.) penguapan bakal hawa adhem lumahing, lan molak iku. Ing kasus iki, perlu kanggo ngidini piring normalisasi sadurunge nggunakake utawa kesalahan pangukuran bakal kedadeyan.

Jumlah wektu sing dibutuhake kanggo piring normal bakal beda-beda karo ukuran piring, lan jumlah chilling. Jam kudu cukup kanggo piring cilik. Rong jam bisa uga dibutuhake kanggo piring sing luwih gedhe. Yen resik adhedhasar banyu digunakake, uga bakal ana sawetara chilling evaporative.

Piring uga bakal nahan banyu, lan iki bisa nyebabake karat ing bagean logam sing kena permukaan. Sawetara pembersih uga bakal ninggalake ampas lengket sawise padha garing, kang bakal narik kawigaten bledug udhara, lan bener nambah nyandhang, tinimbang ngurangi.

cleaning-granite-surface-plate

7. Sepira kerepe piring lumahing kudu dikalibrasi?

Iki gumantung ing panggunaan piring lan lingkungan. Disaranake yen piring anyar utawa aksesoris granit presisi nampa kalibrasi ulang lengkap sajrone setaun tuku. Yen piring lumahing granit bakal weruh nggunakake abot, iku uga saranake kanggo shorten interval iki kanggo nem sasi. Pemriksaan saben wulan kanggo kesalahan pangukuran baleni nggunakake tingkat Elektronik, utawa piranti sing padha bakal nuduhake bintik-bintik nyandhang sing berkembang lan mung butuh sawetara menit kanggo nindakake. Sawise asil kalibrasi ulang pisanan ditemtokake, interval kalibrasi bisa ditambah utawa disingkat kaya sing diidini utawa dibutuhake dening sistem kualitas internal sampeyan.

Kita bisa nawakake layanan kanggo mbantu mriksa lan nyelarasake piring permukaan granit.

unnamed

 

8. Apa calibrations dileksanakake ing piring lumahing sandi koyone beda-beda?

Ana sawetara sebab sing bisa nyebabake variasi ing antarane kalibrasi:

  • Lumahing wis dikumbah nganggo larutan panas utawa adhem sadurunge kalibrasi, lan ora diidini wektu sing cukup kanggo normalake
  • Plat ora didhukung kanthi bener
  • Pangowahan suhu
  • Draft
  • Langsung suryo srengenge utawa panas sumringah liyane ing lumahing piring. Priksa manawa lampu overhead ora dadi panas ing permukaan
  • Variasi ing gradien suhu vertikal antarane mangsa lan panas (Yen kabeh bisa, ngerti suhu gradien vertikal ing wektu kalibrasi dileksanakake.)
  • Plate ora diijini wektu sing cukup kanggo normal sawise dikirim
  • Panggunaan peralatan inspeksi sing ora bener utawa panggunaan peralatan sing ora dikalibrasi
  • Owah-owahan lumahing asil saka nyandhang
9. Jinis Toleransi

精度符号

10. Carane akeh bolongan ing granit tliti?

Carane akeh bolongan ing granit tliti?

holes on granite

11. Slot ing Komponen Granite Precision

Slot ing Komponen Granite Precision

slots on granite_副本

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?