Pengukuran Logam

  • Optic Vibration Insulated Table

    Tabel Insulated Getaran Optik

    Eksperimen ilmiah ing komunitas ilmiah saiki mbutuhake petungan lan pangukuran sing luwih akurat. Mulane, piranti sing bisa relatif diisolasi saka lingkungan njaba lan interferensi penting banget kanggo pangukuran asil eksperimen. Bisa ndandani macem-macem komponen optik lan peralatan pencitraan mikroskop, lan liya-liyane. Platform eksperimen optik uga wis dadi produk sing kudu diduweni ing eksperimen riset ilmiah.

  • Precision Cast Iron Surface Plate

    Precision Cast Iron lumahing Plate

    Plat permukaan wesi T slotted minangka alat ukur industri sing digunakake kanggo ngamanake workpiece. Buruh bangku digunakake kanggo debugging, nginstal, lan njaga peralatan kasebut. 

  • Precision Gauge Block

    Precision Gauge Blok

    Blok gauge (uga dikenal minangka blok gauge, Johansson gauge, slip gauges, utawa Jo block) minangka sistem kanggo ngasilake dawa presisi. Blok gauge individu minangka blok logam utawa keramik sing wis digiling kanthi presisi lan dilebokake kanthi ketebalan tartamtu. Pamblokiran gauge teka ing set pamblokiran karo sawetara dawa standar. Nalika digunakake, pamblokiran ditumpuk kanggo nggawe dawa (utawa dhuwur sing dikarepake).