Pengukuran Granit

  • Precision Granite Tri Square Ruler

    Precision Granite Tri Square Ruler

    Striving ahead saka tren industri biasa, kita usaha kanggo gawé kualitas dhuwur tliti granit kothak segitiga. Nggunakake granit ireng Jinan finest minangka bahan mentahan, ing tliti granit segi telu kothak saenipun digunakake kanggo mriksa metu telung koordinat (IE X, Y lan Z sumbu) saka data spektrum komponen machined. Fungsi Granite Tri Square Ruler padha karo Granite Square Ruler. Bisa mbantu pangguna mesin lan manufaktur mesin kanggo nindakake inspeksi sudut sing tepat lan nulis ing bagean / benda kerja lan ngukur jejeg bagean kasebut.

  • Precision Granite V Blocks

    Precision Granite V pamblokiran

    Granit V-Block digunakake akeh ing lokakarya, kamar alat & kamar standar kanggo macem-macem aplikasi ing perkakas lan tujuan inspeksi kayata menehi tandha pusat akurat, mriksa concentricity, paralelisme, etc. Granit V Blok, didol minangka pasangan sing cocog, terus lan ndhukung bêsik silinder sak pengawasan utawa manufaktur. Padha duwe nominal 90-degree "V", pusaté karo lan podo karo ngisor lan loro-lorone lan kothak kanggo ends. Padha kasedhiya ing akeh ukuran lan digawe saka granit ireng Jinan kita.

  • Granite Straight Ruler with 4 precision surfaces

    Penguasa Lurus Granit kanthi 4 permukaan presisi

    Granite Straight Ruler uga disebut Granite Straight Edge, diprodhuksi dening Jinan Black Granite kanthi warna sing apik banget lan akurasi Ultra dhuwur, kanthi kecanduan tingkat presisi sing luwih dhuwur supaya bisa nyukupi kabeh kabutuhan pangguna tartamtu, ing bengkel utawa ing ruangan metrologi.

  • Precision Granite Parallels

    Precision Granite Paralel

    Kita bisa nggawe paralel granit presisi kanthi macem-macem ukuran. 2 Face (rampung ing pinggir sempit) lan 4 Face (rampung ing kabeh sisih) versi kasedhiya minangka Grade 0 utawa Grade 00 /Grade B, A utawa AA. Paralel granit migunani banget kanggo nindakake persiyapan mesin utawa sing padha ing ngendi potongan tes kudu didhukung ing rong permukaan sing rata lan sejajar, ateges nggawe bidang sing rata. 

  • Precision Granite Surface Plate

    Precision Granite lumahing Plate

    piring lumahing granit ireng diprodhuksi ing akurasi dhuwur miturut standar ing ngisor iki, karo kecanduan gelar tliti luwih supaya gawe marem kabeh kabutuhan pangguna tartamtu, loro ing workshop utawa ing kamar metrological.

  • Precision Granite Cube

    Precision Granite Cube

    We offer kothak granit tliti dhuwur karo paket pangayoman paling apik, ukuran lan kelas tliti kasedhiya miturut panjalukan.

  • Precision Granite Dial Base

    Precision Granite Dial Base

    Dial Comparator karo Granite Base minangka alat komparator jinis bangku sing dibangun kanthi rugged kanggo karya inspeksi lan pungkasan. Indikator dial bisa diatur vertikal lan dikunci ing sembarang posisi. 

  • Granite Square Ruler with 4 precision surfaces

    Granite Square Ruler karo 4 lumahing tliti

    Granite Square Rulers diprodhuksi kanthi akurasi sing dhuwur miturut standar ing ngisor iki, kanthi kecanduan tingkat presisi sing luwih dhuwur kanggo nyukupi kabeh kabutuhan pangguna tartamtu, ing bengkel utawa ing ruangan metrologi.

  • Granite Vibration Insulated Platform

    Platform Terisolasi Getaran Granit

    Tabel ZHHIMG minangka papan kerja sing diisolasi getaran, kasedhiya karo ndhuwur meja watu sing atos utawa ndhuwur meja optik. Getaran sing ngganggu saka lingkungan diisolasi saka meja kanthi insulator musim semi udhara membran sing efektif banget nalika unsur leveling pneumatik mekanik njaga permukaan meja sing tingkat. (± 1/100 mm utawa ± 1/10 mm). Kajaba iku, unit pangopènan kanggo kahanan udara sing dikompres.