Granit Tri Square Ruler

  • Precision Granite Tri Square Ruler

    Precision Granite Tri Square Ruler

    Striving ahead saka tren industri biasa, kita usaha kanggo gawé kualitas dhuwur tliti granit kothak segitiga. Nggunakake granit ireng Jinan finest minangka bahan mentahan, ing tliti granit segi telu kothak saenipun digunakake kanggo mriksa metu telung koordinat (IE X, Y lan Z sumbu) saka data spektrum komponen machined. Fungsi Granite Tri Square Ruler padha karo Granite Square Ruler. Bisa mbantu pangguna mesin lan manufaktur mesin kanggo nindakake inspeksi sudut sing tepat lan nulis ing bagean / benda kerja lan ngukur jejeg bagean kasebut.