Blok Gauge

  • Precision Gauge Block

    Precision Gauge Blok

    Blok gauge (uga dikenal minangka blok gauge, Johansson gauge, slip gauges, utawa Jo block) minangka sistem kanggo ngasilake dawa presisi. Blok gauge individu minangka blok logam utawa keramik sing wis digiling kanthi presisi lan dilebokake kanthi ketebalan tartamtu. Pamblokiran gauge teka ing set pamblokiran karo sawetara dawa standar. Nalika digunakake, pamblokiran ditumpuk kanggo nggawe dawa (utawa dhuwur sing dikarepake).