Bahan - Keramik

♦Alumina (Al2O3)

Bagian keramik presisi sing diprodhuksi dening ZhongHui Intelligent Manufacturing Group (ZHHIMG) bisa digawe saka bahan mentah keramik kemurnian dhuwur, 92 ~ 97% alumina, 99.5% alumina, > 99.9% alumina, lan CIP isostatic pressing kadhemen. Sintering suhu dhuwur lan mesin presisi, akurasi dimensi ± 0.001mm, lancar nganti Ra0.1, nggunakake suhu nganti 1600 derajat. Werna keramik sing beda-beda bisa digawe miturut syarat pelanggan, kayata: ireng, putih, beige, abang peteng, lan liya-liyane. Bagian keramik presisi sing diprodhuksi dening perusahaan kita tahan kanggo suhu dhuwur, karat, nyandhang lan insulasi, lan bisa digunakake kanggo dangu ing suhu dhuwur, vakum lan lingkungan gas korosif.

Digunakake kanthi akeh ing macem-macem peralatan produksi semikonduktor: Bingkai (braket keramik), Substrat (dasar), Lengan / Jembatan (manipulator), Komponen Mekanik lan Bantalan Udara Keramik.

AL2O3

Aplikasi keramik alumina kemurnian dhuwur:
1. Applied kanggo peralatan semikonduktor: Keramik vakum Chuck, nglereni disk, reresik disc, Keramik CHUCK.
2. Bagean transfer wafer: chuck penanganan wafer, cakram pemotong wafer, cakram pembersih wafer, cangkir nyedhot inspeksi optik wafer.
3. Industri tampilan panel datar LED / LCD: nozzle keramik, disc grinding keramik, PIN LIFT, rel PIN.
4. Komunikasi optik, industri solar: tabung keramik, rod keramik, papan sirkuit screen printing scrapers keramik.
5. Bagéan tahan panas lan insulasi listrik: bantalan keramik.
Saiki, keramik aluminium oksida bisa dipérang dadi kemurnian dhuwur lan keramik umum. Seri keramik aluminium oksida kemurnian dhuwur nuduhake bahan keramik sing ngemot luwih saka 99,9% Al₂O₃. Amarga suhu sintering nganti 1650 - 1990 ° C lan dawa gelombang transmisi 1 ~ 6μm, biasane diproses dadi kaca sing digabung tinimbang platinum crucible: sing bisa digunakake minangka tabung natrium amarga transmisi cahya lan resistensi korosi. logam alkali. Ing industri elektronik, bisa digunakake minangka bahan insulasi frekuensi dhuwur kanggo substrat IC. Miturut macem-macem isi aluminium oksida, seri keramik aluminium oksida umum bisa dipérang dadi 99 keramik, 95 keramik, 90 keramik lan 85 keramik. Kadhangkala, keramik kanthi 80% utawa 75% aluminium oksida uga diklasifikasikake minangka seri keramik aluminium oksida umum. Antarane wong-wong mau, 99 bahan keramik aluminium oksida digunakake kanggo ngasilake crucible suhu dhuwur, tabung tungku fireproofing lan bahan tahan nyandhang khusus, kayata bantalan keramik, segel keramik lan piring tutup. Keramik aluminium 95 utamane digunakake minangka bagean tahan karat. 85 keramik asring dicampur ing sawetara sifat, saéngga ningkatake kinerja listrik lan kekuatan mekanik. Bisa nggunakake molybdenum, niobium, tantalum lan segel logam liyane, lan sawetara digunakake minangka piranti vakum listrik.

 

Item Kualitas (Nilai Representatif) Jeneng produk AES-12 AES-11 AES-11C AES-11F AES-22S AES-23 AL-31-03
Komposisi Kimia Low-Sodium Gampang Sintering Product H₂O % 0.1 0.1 0.1 0.1 0.1 0.1 0.1
LOl % 0.1 0.2 0.1 0.1 0.1 0.1 0.1
Fe₂0₃ % 0.01 0.01 0.01 0.01 0.01 0.01 0.01
SiO₂ % 0.03 0.03 0.03 0.03 0.02 0.04 0.04
Na₂O % 0.04 0.04 0.04 0.04 0.02 0.04 0.03
MgO* % - 0.11 0.05 0.05 - - -
Al₂0₃ % 99.9 99.9 99.9 99.9 99.9 99.9 99.9
Diameter Partikel Sedheng (MT-3300, metode analisis laser) μm 0.44 0.43 0.39 0.47 1.1 2.2 3
α Ukuran Kristal μm 0.3 0.3 0.3 0.3 0.3 ~ 1.0 0.3 ~ 4 0.3 ~ 4
Kapadhetan Forming** g/cm³ 2.22 2.22 2.2 2.17 2.35 2.57 2.56
Kapadhetan Sintering** g/cm³ 3.88 3.93 3.94 3.93 3.88 3.77 3.22
Tingkat Nyusut Garis Sintering** % 17 17 18 18 15 12 7

* MgO ora kalebu ing pitungan kemurnian Al₂O₃.
* Ora ana bubuk skala 29.4MPa (300kg/cm²), suhu sintering yaiku 1600°C.
AES-11 / 11C / 11F: Tambah 0,05 ~ 0,1% MgO, sinterability banget, supaya bisa ditrapake kanggo keramik aluminium oksida kanthi kemurnian luwih saka 99%.
AES-22S: ditondoi dening Kapadhetan dhuwur mbentuk lan tingkat shrinking kurang saka garis sintering, iku ditrapake kanggo slip wangun casting lan produk gedhe-ukuran karo akurasi dimensi dibutuhake.
AES-23 / AES-31-03: Nduwe Kapadhetan pembentuk sing luwih dhuwur, thixotropy lan viskositas sing luwih murah tinimbang AES-22S. mantan digunakake kanggo keramik nalika terakhir digunakake minangka reducer banyu kanggo bahan fireproofing, entuk popularitas.

♦Silicon Carbide (SiC) Karakteristik

Karakteristik Umum Kemurnian komponen utama (wt%) 97
warna ireng
Kapadhetan (g/cm³) 3.1
Penyerapan banyu (%) 0
Karakteristik Mekanik Kekuatan lentur (MPa) 400
Modulus Muda (GPa) 400
Kekerasan Vickers (GPa) 20
Karakteristik termal Suhu operasi maksimum (°C) 1600
Koefisien ekspansi termal RT~500°C 3.9
(1/°C x 10-6) RT~800°C 4.3
Konduktivitas termal (W/m x K) 130 110
Ketahanan kejut termal ΔT (°C) 300
Karakteristik Listrik Resistivitas volume 25°C 3 x 106
300°C -
500°C -
800°C -
konstanta dielektrik 10GHz -
Rugi dielektrik (x 10-4) -
Faktor Q (x 104) -
Tegangan rusak dielektrik (KV/mm) -

20200507170353_55726

♦Silicon Nitride Keramik

Bahan Unit Si₃N₄
Metode Sintering - Tekanan Gas Sintered
Kapadhetan g/cm³ 3.22
warna - Abu-abu peteng
Tingkat panyerepan banyu % 0
Modulus enom Gpa 290
Kekerasan Vickers Gpa 18 - 20
Kekuwatan Kompresi Mpa 2200
Kekuwatan Mlengkung Mpa 650
Konduktivitas termal W/mK 25
Thermal Shock Resistance Δ (°C) 450 - 650
Suhu Operasi Maksimum °C 1200
Resistivitas Volume Ω·cm > 10 ^ 14
Konstanta dielektrik - 8.2
Kekuwatan dielektrik kV/mm 16