Gabung karo Kita

  • Recruiting Mechanical Design Engineers

    Rekrutmen Insinyur Desain Mekanik

    1) Review Gambar Nalika gambar anyar teka, insinyur mekanik kudu mriksa kabeh gambar lan dokumen teknis saka pelanggan lan priksa manawa persyaratane lengkap kanggo produksi, gambar 2D cocog karo model 3D lan persyaratane pelanggan cocog karo apa sing dikutip. yen ora, ...
    Waca liyane