Kenapa Kita

PILIHAN sing ndadekke bedane!

ZhongHui Intelligent Manufacturing Group fokus ing promosi industri sing luwih cerdas.

Rasa identifikasi sing kuat karo proyek klien tegese kita terus-terusan ngupayakake solusi, sanajan kanggo masalah sing durung dingerteni. Kanggo tujuan iki, kita nggunakake pendekatan progresif kanggo teknologi lan teknik pemasaran.

Rasa identifikasi iki uga ateges kita ngurmati lan ningkatake interaksi sing lancar karo tim klien dhewe, lan mesthekake nilai paling apik dipikolehi saka anggaran acara.

Pengalaman dawa ing ndhuwur bisnis acara tegese kita duwe keahlian sing tekan sawetara sektor, uga kawruh babagan protokol khusus lan peraturan lokal. Nanging kita ngerti manawa ana owah-owahan, lan kita terus-terusan ngupayakake adaptasi lan nambah.

Akibaté, kita ngupayakake nuduhake pengalaman sing dipikolehi ing organisasi kita. Kanthi luwih saka 25 warga negara sing diwakili - lan akeh basa sing digunakake - staf kita nggawa kawruh lokasi sing luar biasa kanggo proyek, uga pemahaman sing jero babagan masalah budaya.

 

图片1

Tim khusus

 

图片2

Mitra sejati

 

图片3

Kawruh global

 

图片4

Fokus ing Inovasi

 

图片5

Ngormati kabutuhan klien, budaya, identitas lan tujuan