Bahan - Granit

material analysis

Zhonghui Intelligent Manufacturing Group (ZHHIMG) wis nemokake lan nguji akeh granit ing donya kanggo nemokake materi granit sing paling apik.

Sumber Granit

Kenapa Pilih Granit?
• STABILITAS DIMENSI: granit ireng minangka materi umur alam sing dibentuk liwat yuta taun lan mulane nampilake stabilitas internal sing apik.
• STABILITAS THERMAL: ekspansi linear luwih murah tinimbang baja utawa wesi.
• KEKUATAN: iso dibandhingke karo kualitas apik tempered steel.
• RESISTANCE WEAR: instrumen luwih suwe.
• AKURASI: flatness saka lumahing luwih apik saka siji dijupuk karo bahan tradisional.
• RESISTANCE TO ASAM, NON-MAGNETIC ELECTRICAL INSULATION RESISTANCE TO OKSIDASI: ora karat, ora ana pangopènan.
• BIAYA: nggarap granit kanthi rega teknologi canggih luwih murah.
• OVERHAUL: Servis pungkasan bisa ditindakake kanthi cepet lan murah.

material analysis7
material analysis8
material analysis5
material analysis6

Bahan Granit Utama Global

Jinan-Black-Granite

Gunung Tai (Granit Ireng Jinan)

Pink Granite

Pink Granite (USA)

Indian Black Granite

Granit Ireng India (K10)

Charcoal Black

Arang ireng (USA)

Black-Granite-600x600

Granit Ireng India (M10)

Academy Black

Akademi Hitam (AS)

African Black Granite

Granit ireng Afrika

Sierra White

Sierra White (AS)

Zhangqiu-Black-Granite

Jinan Black Granite II (Zhangqiu Black Granite)

FuJian-Granite

Fujian Granit Kab

下载 (1)

SiChuan Black Granite

images

DaLian Grey Granite

Austria Grey Granite

Austria Grey Granite

Blu Lanhelin Granite

Granit Lanhelin Biru

Impala Granite

Impala Granit Kab

China Black Granite

China Black Granite

Ana akeh jinis granit ing donya, lan sangang jinis watu iki utamané dipigunakaké saiki. Amarga sangang jinis watu iki nduweni sifat fisik sing luwih apik tinimbang granit liyane. Utamane granit ireng Jinan, yaiku bahan granit sing paling apik sing kita kenal ing lapangan presisi. HEXAGON, China AEROSPACE...kabeh milih Black Granite.

Laporan Analisis Material Granit Utama Global

Item Material asale Jinan Black Granite Granit Ireng India (k10) Granit Afrika Kidul Impala Granite Kab Granit Pink Zhangqiu Granit Kab Fujian Granit Kab Austria Grey Granite Granit Lanhelin Biru
Jinan, China  India Afrika Kidul Afrika Kidul Amerika Jinan, China Fujian, China Austria Italia
KEDATANGAN (g/cm3) 2.97-3.07 3.05 2.95 2.93 2.66 2.90 2.9 2.8 2.6-2.8
Penyerapan banyu (%) 0.049 0.02 0.09  0.07 0.07 0.13  0.13 0.11
0.15
Koefisien termal Expansion 10-6/ ℃
7.29 6.81 9.10 8.09
7.13 5.91  5.7 5.69
 5.39
Kekuatan lentur (MPa) 29 34.1 20.6  19.7 17.3 16.1  16.8  15.3  16.4
Kekuatan tekan (MPa) 290 295 256  216 168 219 232
 206  212
Modulus elastisitas (MOE) 104mpa  10.6 11.6 10.1 8.9
8.6 5.33  6.93  6.13 5.88
Rasio Poisson 0.22 0.27 0.17 0.17
 0.27 0.26  0.29 0.27
 0.26
Hardness Shore 93 99 90  88 92  89 89
88
Modulus of Rupture (MOR) (MPA) 17.2      
Resistivitas Volume (Ωm) 5~6 x107 5~6 x107 5~6 x107 5~6 x107 5~6 x107 5~6 x107 5~6 x107 5~6 x107 5~6 x107
Tingkat Resistance (Ω) 9 x 106 9 x 106 9 x 106 9 x 106 9 x 106 9 x 106 9 x 106 9 x 106 9 x 106
Radioaktivitas alam                  

1. Eksperimen testing materi diwiwiti dening Zhonghui Intelligent Manufacturing (Jinan) Group Co., Ltd.
2. Enem conto saben jinis granit diuji, lan asil tes dirata-rata.
3. Asil eksperimen mung tanggung jawab kanggo conto tes.