Precision Gauge Blok

Katrangan singkat:

Blok gauge (uga dikenal minangka blok gauge, Johansson gauge, slip gauges, utawa Jo block) minangka sistem kanggo ngasilake dawa presisi. Blok gauge individu minangka blok logam utawa keramik sing wis digiling kanthi presisi lan dilebokake kanthi ketebalan tartamtu. Pamblokiran gauge teka ing set pamblokiran karo sawetara dawa standar. Nalika digunakake, pamblokiran ditumpuk kanggo nggawe dawa (utawa dhuwur sing dikarepake).


Detail Produk

Tag produk

rincian produk

Blok pengukur (uga dikenal minangka blok pengukur, pengukur Johansson, pengukur slip, utawa blok Jo) minangka sistem kanggo ngasilake dawa presisi. Blok gauge individu minangka blok logam utawa keramik sing wis digiling kanthi presisi lan dilebokake kanthi ketebalan tartamtu. Pamblokiran gauge teka ing set pamblokiran karo sawetara dawa standar. Nalika digunakake, pamblokiran ditumpuk kanggo nggawe dawa (utawa dhuwur sing dikarepake).

111
222

Fitur penting saka pamblokiran gauge yaiku bisa digabung karo kahanan sing durung mesthi dimensi. Blok-blok kasebut digabung karo proses geser sing disebut wringing, sing nyebabake permukaan ultra-rata bisa nempel bebarengan. Sapérangan pamblokiran ukuran cilik bisa digunakake kanggo nggawe dawa sing akurat ing jarak sing amba. Kanthi nggunakake 3 pamblokiran ing wektu dijupuk saka pesawat saka 30 pamblokiran, siji bisa nggawe samubarang 1000 dawa saka 3.000 kanggo 3.999 mm ing 0.001 mm langkah (utawa 0.3000 kanggo 0.3999 inci ing 0.0001 langkah inch). Blok gauge diciptakake ing taun 1896 dening masinis Swedia Carl Edvard Johansson. Iki digunakake minangka referensi kanggo kalibrasi peralatan pangukuran sing digunakake ing toko mesin, kayata mikrometer, bar sinus, kaliper, lan indikator dial (yen digunakake ing peran inspeksi). Blok gauge minangka cara utama standarisasi dawa sing digunakake dening industri.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk