Majelis & Inspeksi & Kalibrasi

Katrangan singkat:

Kita duwe laboratorium kalibrasi ber-AC kanthi suhu lan kelembapan konstan. Wis akreditasi miturut DIN / EN / ISO kanggo ngukur kerataan parameter.


Detail Produk

Tag produk

rincian produk

Kita duwe laboratorium kalibrasi ber-AC kanthi suhu lan kelembapan konstan. Wis akreditasi miturut DIN / EN / ISO kanggo ngukur kerataan parameter wiwit.

Teknisi kita ing laboratorium kalibrasi setya marang kabijakan tanpa kompromi babagan kualitas. Prioritas sing paling penting yaiku ngrampungake panjaluk pelanggan kanggo kalibrasi instrumen lan standar, uga supaya instrumen kasebut bisa dilacak ing standar pangukuran nasional nalika tetep konsisten ing kualitas. Tetep tenggat wektu sing ditemtokake lan netepi kewajiban kontrak menyang badan akreditasi minangka pedoman sing penting banget.

Sampeyan butuh perawatan permukaan sing presisi kanggo potongan kerja sing digawe saka granit alam, UHPC, casting mineral, keramik teknis utawa wesi tuang? Kita bakal nindakake mecah, pengeboran lan lapping kanthi presisi sing dikarepake lan ngetokake dokumen tes sing cocog kanggo produk sampeyan.

1. Akeh perusahaan sing fokus ing R&D, mula ora perlu gawe pabrik gedhe banget. Kita bisa mbantu para pelanggan ngumpulake kabeh bagean ing bengkel suhu lan bledug sing tetep. Utawa bisa ngrampungake perakitan mesin lengkap pungkasan lan nyetel mesin ing bengkel suhu lan bledug sing tetep.
2. Kita bisa ngumpul komponen granit karo ril, ngawut-awut lan bagean mesin ... banjur calibrate lan mriksa tliti operasi. Kita bakal nyelehake laporan inspeksi ing paket banjur ngirim produk. Pelanggan bisa ngrakit bagean liyane lan ora perlu nglampahi akeh wektu kanggo mriksa perakitan granit.

Inspeksi & Kalibrasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk