Sisipan Utas Standar

Katrangan singkat:

Sisipan Utas dipasang ing granit presisi (granit alam), keramik presisi, Casting Mineral lan UHPC. Sisipan Utas disetel maneh 0-1 mm ing ngisor permukaan (miturut syarat pelanggan). Kita bisa nggawe sisipan thread flush karo lumahing (0.01-0.025mm).


Detail Produk

Tag produk

rincian produk

Sisipan Utas dipasang ing granit presisi (granit alam), keramik presisi, Casting Mineral lan UHPC. Sisipan Utas disetel maneh 0-1 mm ing ngisor permukaan (miturut syarat pelanggan). Kita bisa nggawe sisipan thread flush karo lumahing (0.01-0.025mm).

523152

Kita bisa kurban kabeh jinis sisipan kanggo produksi granit, kaya piring lumahing granit, basa mesin granit, komponen mesin granit etc.

Insert rejeki ana ing materi stainless steel No.304, aluminium utawa miturut request.

Sisipan Utas stainless steel 304 standar (miturut tabel) ditrapake nganggo resin epoksi ing permukaan kanggo ndandani komponen ing struktur granit lan diuji kanggo resistensi traksi.

Sisipan Utas Standar

Sisipan benang (M)

OD (φ)

Length Insert (L)

Panjang Utas (TL)

Torsi (NM)

3

8

25

10

2

4

10

30

12

4

5

10

35

15

8

6

12

35

18

10

8

15

40

25

30

10

20

40

30

55

12

22

45

35

95

16

30

50

50

220

20

35

60

60

280

24

40

70

70

450

30

48

80

80

550

Sisipan khusus kasedhiya, kanthi ukuran, langkah lan toleransi miturut panyuwunan.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita