Komponen Mekanik Granit Presisi

Katrangan singkat:

Mesin presisi liyane digawe dening granit alam amarga sifat fisik sing luwih apik. Granit bisa njaga presisi dhuwur sanajan ing suhu kamar. Nanging amben mesin Metal preicison bakal kena pengaruh dening temperatured banget temenan.


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi

Granit minangka bahan paling luweh kanggo mesin presisi - saka peralatan ukur koordinat nganti konstruksi mesin umum kanthi ngasah, grinding lan panggilingan. Gumantung ing syarat pamilike, macem-macem jinis granit, egJinan Black Granite, Indian Black Granite ... kasedhiya.

Kita uga bisa ngirim menyang pelanggan bangku pangukuran lan tes sing digunakake kanggo jaminan kualitas.

Ringkesan

Model

Rincian

Model

Rincian

Ukuran

adat

Aplikasi

CNC, Laser, CMM...

kahanan

Anyar

Layanan sawise-sales

Dhukungan online, Dhukungan Onsite

asale

Kutha Jinan

Bahan

Granit ireng

warna

Ireng / Kelas 1

Merk

ZHHIMG

Precision

0,001 mm

Bobot

≈3.05g/cm3

Standar

DIN/GB/JIS...

Garansi

1 taun

Packing

Ekspor Plywood CASE

Sawise Service Warranty

Dhukungan teknis video, Dhukungan online, Spare parts, Field mai

pambayaran

T/T, L/C...

Sertifikat

Laporan Inspeksi/ Sertifikat Mutu

tembung kunci

Base Mesin Granit; Komponen Mekanik Granit; Parts Mesin Granit; Granit Presisi

Sertifikasi

CE, GS, ISO, SGS, TUV...

Pangiriman

EXW; FOB; CIF; CFR; DDU; CPT...

Format gambar

CAD; STEP; PDF...

Fitur Utama

1. Granit sawise tuwa alam long-term, struktur organisasi seragam, expansion cofficient cilik, kaku internal rampung ilang.

2. Ora wedi asam lan alkali karat, ora bakal teyeng; ora perlu oiling, gampang kanggo njaga, umur layanan dawa.

3. Ora winates dening kahanan suhu pancet, lan bisa njaga tliti dhuwur ing suhu kamar.

Ora magnetized, lan bisa mindhah lancar nalika ngukur, ora koyo nyenyet, free saka mengaruhi Kelembapan, flatness apik.

Kontrol kualitas

Kita nggunakake macem-macem teknik sajrone proses iki:

● Pangukuran optik kanthi autocollimators

● Interferometer laser lan pelacak laser

● Tingkat inclination elektronik (tingkat semangat presisi)

1
c1a72f29a97ded7506a41f186afa5879
6
8

Packing & Pangiriman

1. Dokumen bebarengan karo produk: Laporan inspeksi + Laporan Kalibrasi (alat ukur) + Sertifikat Kualitas + Invoice + Daftar Packing + Kontrak + Bill of Lading (utawa AWB).

2. Special Export Plywood Case: Ekspor fumigasi-free kothak kayu.

3. Pangiriman:

kapal

Pelabuhan Qingdao

Pelabuhan Shenzhen

Pelabuhan TianJin

pelabuhan Shanghai

...

Sepur

Stasiun Xian

Stasiun Zhengzhou

Qingdao

...

 

hawa

Bandara Qingdao

Bandara Beijing

Bandara Shanghai

Guangzhou

...

Ekspres

DHL

TNT

Fedex

UPS

...

Delivery

Layanan

1. Kita bakal menehi dhukungan teknis kanggo perakitan, imbuhan, njaga.

2. Nawakake video manufaktur & inspeksi saka milih materi kanggo pangiriman, lan pelanggan bisa ngontrol lan ngerti saben rinci kapan wae ing ngendi wae.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita