Majelis Granit CNC

Katrangan singkat:

ZHHIMG® nyedhiyakake dhasar granit khusus miturut kabutuhan khusus lan gambar Pelanggan: pangkalan granit kanggo alat mesin, mesin ukur, mikroelektronik, EDM, pengeboran papan sirkuit cetak, pangkalan kanggo bangku uji, struktur mekanik kanggo pusat riset, lsp ...


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi

Déwan granit khusus iki kanggo Mesin CNC. Struktur iki digawe dening granit ireng miturut gambar cusomer karo presisi operasi: 0.005mm.

Kanthi perkembangan ilmu pengetahuan lan teknologi sing terus-terusan, aplikasi watu wis digawa menyang lapangan anyar, lan aplikasi kasebut luwih akeh. Kanthi toleransi 1 μm, granit gampang nyukupi syarat flatness miturut standar DIN kanggo tingkat akurasi 00. 

Kita bisa ngasilake macem-macem komponen Granit khusus sing digawe saka granit kayata dhasar, kolom, balok lan ril panuntun, kanthi ukuran monomer maksimal 12000x4500x600mm. Produk ukuran luwih gedhe bisa digawe splicing. Kita wis nggawe produk splicing super-dawa kanthi dawane 100m. Kanggo sing ukuran gedhe kita biasane nggunakake Jinan Black Granite.

Sugeng rawuh kanggo ngirim gambar kanggo njaluk kutipan!

Ringkesan

Model

Rincian

Model

Rincian

Ukuran

adat

Aplikasi

CNC, Laser, CMM...

kahanan

Anyar

Layanan sawise-sales

Dhukungan online, Dhukungan Onsite

asale

Kutha Jinan

Bahan

Granit ireng

warna

Ireng / Kelas 1

Merk

ZHHIMG

Precision

0,001 mm

Bobot

≈3.05g/cm3

Standar

DIN/GB/JIS...

Garansi

1 taun

Packing

Ekspor Plywood CASE

Sawise Service Warranty

Dhukungan teknis video, Dhukungan online, Spare parts, Field mai

pambayaran

T/T, L/C...

Sertifikat

Laporan Inspeksi/ Sertifikat Mutu

tembung kunci

Base Mesin Granit; Komponen Mekanik Granit; Parts Mesin Granit; Granit Presisi

Sertifikasi

CE, GS, ISO, SGS, TUV...

Pangiriman

EXW; FOB; CIF; CFR; DDU; CPT...

Nggambar format

CAD; STEP; PDF...

Fitur Utama

1. Granit sawise tuwa alam long-term, struktur organisasi seragam, expansion cofficient cilik, kaku internal rampung ilang.

2. Ora wedi asam lan alkali karat, ora bakal teyeng; ora perlu oiling, gampang kanggo njaga, umur layanan dawa.

3. Ora winates dening kahanan suhu pancet, lan bisa njaga tliti dhuwur ing suhu kamar.

4. Ora magnetized, lan bisa mindhah lancar nalika ngukur, ora koyo nyenyet, free saka mengaruhi Kelembapan, flatness apik.

Kontrol kualitas

1
c1a72f29a97ded7506a41f186afa5879
6
8

Packing & Pangiriman

1. Dokumen bebarengan karo produk: Laporan inspeksi + Laporan Kalibrasi (alat ukur) + Sertifikat Kualitas + Invoice + Daftar Kemasan + Kontrak + Bill of Lading (utawa AWB)

2. Special Export Plywood Case: Ekspor fumigasi-free kothak kayu

3. Pangiriman:

kapal

Pelabuhan Qingdao

Pelabuhan Shenzhen

Pelabuhan TianJin

pelabuhan Shanghai

...

Sepur

Stasiun Xian

Stasiun Zhengzhou

Qingdao

...

 

hawa

Bandara Qingdao

Bandara Beijing

Bandara Shanghai

Guangzhou

...

Ekspres

DHL

TNT

Fedex

UPS

...

Delivery

Layanan

1. Kita bakal menehi dhukungan teknis kanggo perakitan, imbuhan, njaga.

2. Nawakake video manufaktur & inspeksi saka milih materi kanggo pangiriman, lan pelanggan bisa ngontrol lan ngerti saben rinci kapan wae ing ngendi wae.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk