Pangiriman perakitan Gantry Granit kanthi Rel lan Sekrup

Pangiriman perakitan Gantry Granit kanthi Rel lan Sekrup
Bahan: China Black Granite
Akurasi operasi: 0.005mm

Granite Gantry


Wektu kirim: Oct-02-2021