Sugeng rawuh! Kita nemokake Granit Ireng China liyane kanthi Sifat Fisik sing apik - Plat Permukaan Granit Digawe dening Granit Ireng China

We found liyane China Black Granite karo Properties Fisik becik!

Mineral liyane lan liyane wis ditutup. Dadi rega Jinan Black Granite mundhak kanthi cepet lan saham mudhun kanthi cepet.
Plate lumahing Granite iki (2000mm x 1000mm x200mm) digawe dening China Black Granite.
Bisa njaga flatness dhewe kanthi presisi dhuwur (0.003um).

Granite Surface Plate---zhonghui

Wektu kirim: Nov-04-2021