Pengumuman

  • Price Increase Notice!!!

    Kabar Kenaikan Harga!!!

    Taun kepungkur, pamrentah China resmi ngumumake yen China duwe tujuan kanggo nggayuh emisi puncak sadurunge 2030 lan entuk netralitas karbon sadurunge 2060, tegese China mung duwe 30 taun kanggo nyuda emisi sing terus-terusan lan cepet. Kanggo mbangun komunitas nasib sing padha, wong Tionghoa kudu ...
    Waca liyane
  • Notice of “dual control system of energy consumption”

    Kabar babagan "sistem kontrol ganda konsumsi energi"

    Dear Kabeh Pelanggan, Mungkin sampeyan wis ngeweruhi sing pamaréntah Cina anyar "kontrol dual konsumsi energi" privasi wis impact tartamtu ing kapasitas produksi sawetara perusahaan manufaktur. Nanging mangga yakin manawa perusahaan kita durung nemoni masalah lim ...
    Waca liyane
  • The Stock of Jinan Black Granite is Becoming Less and Less

    Simpenan Jinan Black Granite Dadi Kurang lan Kurang

    Simpenan Jinan Black Granite dadi Kurang lan Kurang Amarga kabijakan lingkungan, sawetara mineral ditutup. Simpenan Jinan Black Granite Dadi Kurang lan Kurang. Lan rega bahan granit ireng Jinan dadi luwih dhuwur lan luwih dhuwur. Sawise atusan taun ...
    Waca liyane